Temple Tumble Megaways™

Welkomstbonus via Betsimpel.nl
BetCity casino
Nu 100% tot €200,- welkomstbonus
Registreer direct voor deze bonus!
5/5
Betsimpel.nl » Free Games Series » Temple Tumble Megaways™
Pluspunten
  • Veel winlijnen
  • Bewezen Megawauys™ concept
  • Keuze uit 3 werelden tijdens free-spins
Minpunten
  • Winsten van meerdere symbolen worden gelijktijdig afgehandeld. Dit maakt het voor de speler niet altijd duidelijk welke win nu behaald was
  • Geen risico/gok/verdubbelaar voor gewonnen prijzen

Ontdekkingsreis

Temple Tumble Megaways is een “explosief” spel van Relax Gaming. Het spel neemt je mee diep in de Cambodjaanse jungle op ontdekkingsreis. Tijdens dit avontuur waarin je stenen laat exploderen die de grond doen schudden, zullen zich ongekende prijzen aan je openbaren.

Klik onderstaand om een demo van Temple Tumble Megaways™ te bekijken!

Bereik je de serie vrije spelen dan heb je de keuze uit 3 verborgen ondergrondse werelden.

Spelbeschrijving

Temple Tumble Megaways™ wordt gespeeld in een 6×6 matrix. Afhankelijk hoeveel stenen al ontploft zijn in de matrix, kan je tot 46.656 winlijnen per spin hebben.

Zoals je bekend bent van het Megaways™ principe, ontploffen symbolen die tot een win leiden na uitbetaling waarna de symbolen erboven naar beneden zakken en de leeggekomen posities opnieuw opgevuld worden. Zo kan er een, theoretisch oneidige” win-streak (win-serie) ontstaan.

Wins genereer je door 3 of meer gelijke symbolen op aangrenzende rollen, vanaf de linker rol.

Symbolen

 

Het WILD-symbool verschijnt op rol 2-6 en kan ieder symbool vervangen, als dit tot een win leidt. De overige symbolen keren direct een geldprijs uit.

Serie vrije spelen : free spins

Ben je in staat om de hele matrix van 6×6 schoon te vegen van stenen, dan word je beloond met een serie vrije spelen (6). Gedurende de free-spins zijn sommige stenen speciaal en kunnen een multiplier of additionele vrije spelen bevatten.

Bij het begin van de serie vrije spelen heeft de speler de keuze uit 3 werelden:

 • Multipliers; in deze modus bevatten alle speciale stenen multipliers
 • Free Spins; in deze modus bevatten alle speciale stenen extra vrije spelen die opgeteld worden bij het total wat je al had
 • Multipliers & Free Spins; een combinatie van de vorige 2 opties

Speel je gedurende de free-spins alle stenen weg, dan verdien je 3 extra free-spins.

Onze conclusie

Temple Tumble Megaways is een interessant spel met een hoge volatiliteit. De win-frequentie is ongeveer 1:4. De keuze uit 3 verschillende werelden in de serie vrije spelen is leuk – hoewel wij meestal voor optie 3 gekozen hebben: Multipliers in combinatie met Free Spins.

Speel nu bij