24+
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Actievoorwaarden

 1. Deelname aan deze Actie is gratis.
 2. Deelname vindt plaats wanneer u een email heeft gestuurd met de gevraagde gegevens of, indien van toepassing, een inschrijfformulier hebt ingevuld. Vanaf dat moment maakt u kans om te winnen.
 3. Deelnemers aan de Actie maken één maal kans de Golden X kansspelautomaat ongeacht het aantal maal dat men deelneemt aan de Actie. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname
 4. De winnaar van de Actie zal op 31 december 2021 bekend worden gemaakt via onze website en sociale media kanalen. Middels deelname stemt deelnemer hiermee in.
 5. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 18 jaar en woonachtig zijn in Nederland.
 6. De winnaar wordt binnen 5 werkdagen na sluiten van de Actie persoonlijk geïnformeerd via het emailadres waarmee aan de Actie is deelgenomen.
 7. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 8. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 9. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden alleen gebruikt voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden.
 10. Prijzen worden alleen uitgekeerd aan deelnemers die volledige en juiste persoonsgegevens achterlaten. Indien wij niet over de juiste of volledige gegevens beschikken, vervalt het recht op de prijs.
 11. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door de directie. Dit besluit is bindend.
 12. Betsimpel.nl handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.
 13. Met betrekking tot de deelname aan de Actie, de gevolgen en de uitvoering daarvan, ziet de deelnemer af van iedere (rechts)vordering tegen Betsimpel.nl, partners, sponsoren en medewerkers die direct of indirect betrokken zijn bij de organisatie van de Actie.

Wat is je leeftijd?

Wil je gebruik maken van de (welkomst) bonussen?

Welkomstbonussen en acties zijn alleen geldig vanaf 24 jarige leeftijd. Wij zijn verplicht om naar deze leeftijd te vragen. 

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!

Geen toegang

Je hebt aangegeven dat je onder de 24 bent, helaas kunnen we je geen toegang geven tot onze website.

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!