1. Welkomstbonus
    Betcity casino
    Max €100,- bonus!
    Nieuwe spelers krijgen nu een royale bonus tot €100 op de eerste deposit!
    100
    5
    5/5

    Speel bewust 18+

  2. Circus.nl Casino staat voor eindeloos online speelplezier!
    Circus casino
    Nu 100% tot €250,- welkomstbonus
    Registreer direct voor deze bonus!
    35
    5
    5/5

    Speel bewust 18+

  3. Live game shows, live roulette, live blackjack, bingo
    0
    5
    5/5

    Speel bewust 18+

  4. Welkomstbonus bij
    Holland Casino
    Nu 50% tot €100,-
    slechts 1x rondspelen
    +100 gratis spins
    Alleen voor spelers vanaf 24+ jaar.
    14
    4.75
    4.75/5

    Speel bewust 18+

  5. Nu bij:
    Fair Play Casino
    Bij de welkomstbonus krijg je 50% extra bij een storting van maximaal €500
    Binnenkort meer informatie!
    64
    4.75
    4.75/5

    Speel bewust 18+

  6. Een sterk aanbod van casinospellen.
    Jack’s casino
    Met spellen zoals de bekende online video slots, maar ook ‘sportsbook’ – de mogelijkheid om op diverse sporten zoals voetbal, darts, tennis en bijvoorbeeld F1 te wedden. Ook is het mogelijk om plaats te nemen aan Live Casino tafels.
    77
    4.75
    4.75/5

    Speel bewust 18+

  7. Welkomstbonus
    Bingoal casino
    Nu 100% tot €250,- welkomstbonus
    Registreer direct voor deze bonus!
    7
    4.5
    4.5/5

    Speel bewust 18+

  8. Nu bij:
    TOTO
    20 gratis spins
    20 gratis spins als welkomstbonus!
    9
    4.25
    4.25/5

    Speel bewust 18+

  9. Nu bij :
    Tombola Casino
    Spelers krijgen een bonus van 200% boven op hun eerste storting tot een maximum van €25. Een speler die het maximale bedrag van €25 stort, ontvangt €50 bonusgeld
    1
    4
    4/5

    Speel bewust 18+

  10. Nu bij:
    GGPoker
    €85 in beloningen
    0
    4
    4/5

    Speel bewust 18+

Cookie en privacy beleid

Betsimpel, gevestigd aan Nederland, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die wij verwerken
Betsimpel verwerkt geen persoonsgegevens omdat op onze site geen persoonsgegevens achter gelaten kunnen worden. Ook gebruiken we geen social media plugins.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 18 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 18 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via [email protected], dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Betsimpel verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– Betsimpel analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.
– Betsimpel volgt uw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op uw behoefte.

Geautomatiseerde besluitvorming
Betsimpel neemt haar verantwoordelijkheid op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een natuurlijk persoon (bijvoorbeeld een medewerker van Betsimpel) bij betrokken is.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Betsimpel bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren een bewaartermijn van 3 maanden voor persoonsgegevens.

Delen van persoonsgegevens met derden
Betsimpel deelt uw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die u gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Betsimpel blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Betsimpel uw persoonsgegevens niet aan andere derden. Dit doen wij alleen met uw nadrukkelijke toestemming.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Betsimpel gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Betsimpel gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar [email protected]

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Betsimpel zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Betsimpel wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Betsimpel neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via [email protected]

Contactgegevens:
https://betsimpel.nl
[email protected]

De contactpersoon Functionaris Gegevensbescherming van Betsimpel is te bereiken via [email protected]