24+

Big Bass Bonanza

Tijdens het Free Games feature is er boven in beeld een “spaarladder”. Ieder WILD symbool in beeld licht een positie op. Heb je 4 posities gevuld met WILD symbolen, dan krijg je 10 extra free spins.
Betsimpel.nl » Spellen » Beginnende speler » Big Bass Bonanza
Pluspunten
  • eenvoudig spel
  • free spin retrigger
  • aantal winlijnen: 10
  • minimale inzet: €0,10
  • maximale inzet: €119
  • maximale win: 2.100x inzet
  • RTP: 96,71
Minpunten
  • het is verwarrend dat de vissen een geldwaarde weergeven, maar dat dit niet de win is in het basisspel
  • WILD symbool enkel tijdens Free Spin feature actief
  • als je een free spin retrigger hebt, wordt eerste de eerste serie van 10 free games afgespeeld. Dat is verwarrend. Dit wordt gedaan omdat pas in de nieuwe serie free games de (nieuwe) multiplier pas actief wordt

Big Bass Bonanza

De zeebaars heeft een grijze rug, zilverkleurige flanken, een witte of geelachtige buik en een donkere vlek op de kieuwdeksels. Jonge exemplaren hebben zwarte stipjes. Op de rug heeft de zeebaars twee gescheiden rugvinnen waarvan de voorste is voorzien van 8-9 stevige stekels. De zeebaars is gemiddeld 50cm groot, maar kan een lengte bereiken tot net boven de 1 meter en tot 12kg wegen. Naar deze grote examplaren is onze visser op zoek, omdat ze grote geldprijzen kunnen bevatten.

Basisspel

Het basisspel is simpel en wordt gespeeld op 10 winlijnen van links naar recht. Winnende combinaties vorm je door 3 of meer gelijke aaneengesloten symbolen op winlijn te spinnen.

Scatter symbool

big bass bonanza scatterDe Big Bass is het scatter symbool. 3 of meer scatter symbolen in zicht activeren het free games feature.

 • 3 scatter symbolen in zicht activeren 10 gratis spins
 • 4 scatter symbolen in zicht activeren 15 gratis spins
 • 5 scatter symbolen in zicht activeren 20 gratis spins

activeren free games big bass bonanza

big bass bonanza wild symbool

WILD symbool

De visser met zijn vangst is het WILD symbool in Big Bass Bonanza. Het  WILD symbool vervangt alle andere symbolen, indien het een win vormt op een van de 10 winlijnen, met uitzondering van het scatter symbool. Het WILD symbool kan op alle rollen voorkomen, doch enkel tijdens het Free Spin feature!

Free Games feature

big bass bonanza free spin feature

Tijdens het Free Games feature is er boven in beeld een “spaarladder”. Ieder WILD symbool in beeld licht een positie op. Heb je 4 posities gevuld met WILD symbolen, dan krijg je 10 extra free spins. Dit kan je tot 3x toe herhalen als je in staat bent om 12 WILD symbolen te verzamelen. Iedere keer als je 4 symbolen verzameld hebt, wordt de multiplier met x1 opgehoogd

 • 4 wild symbolen = 10 extra gratis spins en multiplier x2 vanaf dat moment
 • 8 wild symbolen = 10 extra gratis spins en multiplier x3 vanaf dat moment
 • 12 wild symbolen = 10 extra gratis spins en multiplier x4 vanaf dat moment

Onze aanbeveling

Big Bass Bonanza is een eenvoudig spel met weinig animaties. Het basisspel is kaal, tijdens het feature, de free spins, kunnen er (pas) multipliers gewonnen worden. De retrigger van het free spins feature is passend, om toch tot een winserie te kunnen komen. Big Bass Bonanza heeft een gemiddeld tot hoge volatiliteit, dat had voor ons wat minder gemogen voor een simpel spel. Desalniettemin geschikt voor de beginnende speler alsook de doorgewinterde gokker.

No results found.

Beschikbaar bij

No results found.

Wat is je leeftijd?

Wil je gebruik maken van de (welkomst) bonussen?

Welkomstbonussen en acties zijn alleen geldig vanaf 24 jarige leeftijd. Wij zijn verplicht om naar deze leeftijd te vragen. 

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!

Geen toegang

Je hebt aangegeven dat je onder de 24 bent, helaas kunnen we je geen toegang geven tot onze website.

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!