24+
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Black Gold Megaways™

Wanneer je een combinatie maakt met multiplier WILD symbolen, het dynamiet met rode WILD indicatie, dan zal de winst vermenigvuldigd worden met x2, x3, x5 of x10. Combinaties van het multiplier WILD symbool vermenigvuldigen zich samen.

5 / 5

Betsimpel.nl » Spellen » Beginnende speler » Black Gold Megaways™
Pluspunten
  • winlijnen: 117.649
  • minimale inzet:  €0,20
  • maximale inzet:  €20
  • volatiliteit: gemiddeld
  • RTP: 96,04%
  • mooie feature opbouw in 2 stappen
  • mooie graphics en animaties
Minpunten
  • het duurt even voor je alle bonusfeatures begrijpt
  • een aantal slechte vertalingen in de helpmenu's
  • een leuke mix van symbolen, maar die passen niet allemaal bij een olieveld. Deels olieveld gerelateerd, deels goudmijn gerelateerd

Black Gold Megawaysvan Stakelogic speelt zich af rondom een olieveld. De achtergrond is een woestijn en de symbolen zijn cartoonachtig; dynamiet, stieren, olielampen, mijnhelmen en een rijk ogende oliemagnaat

Megaways

Megaways spellen kenmerken zich door een groter aantal rollen dan traditionele slots en ook nog eens meer symbolen per rol. Gemiddeld hebben we het dan over 6 rollen met elk (tot) 7 symbolen. Waarom schrijven we tot 7 symbolen, omdat er vaak expanderende symbolen getoond worden die 2 of meer posities overschrijden. Hoe meer rollen en hoe meer symbolen in zicht, hoe meer winlijnen.
De meest linkse en meest rechtse rol hebben tot 7 symbolen in zicht. De tussenliggende rollen hebben tot 6 symbolen in zicht, maar boven de tussenliggende rollen bevindt zich ook nog een symbool. Hier verschijnen telkens tijdens de reelspin ook nieuwe symbolen. Hierdoor heb je op de tussenliggende rollen dus eigenlijk altijd minimaal 3 symbolen in zicht, wat resulteert in meer winlijnen!

black gold megaways stakelogic base gameVoorbeeld :

 • 6 rollen met elk 4 symbolen (inclusief het symbool boven de middelste rollen) : 4x4x4x4x4x4 = 4096 winlijnen (46)
 • 6 rollen met elk 7 symbolen (inclusief het symbool boven de middelste rollen) : 7x7x7x7x7x7 = 117.649 winlijnen (76)
 • Het aantal symbolen op de rollen kan dus variëren (meestal tussen 2 en 7) en leidt dan tot een grote diversiteit aan mogelijke winlijnen. Ieder spel is het weer afwachten welke combinaties in zicht komen

Levert een van de winlijnen een winnende combinatie op, dan exploderen deze symbolen en verdwijnen. De bovenliggende symbolen vallen omlaag en de vacante positie die bovenaan de rol ontstaat wordt opgevuld door nieuwe symbolen. Wordt er een winnende combinatie gevormd met een van de symbolen boven de rollen, dan wordt dit symbool ook vervangen.
Zo kan een bijna oneindige opeenvolging van winnende combinaties ontstaan, telkens wanneer er nieuwe symbolen verschijnen is er weer een mogelijkheid tot nieuwe winnende combinaties. Zijn de laatste winnende symbolen geëxplodeerd en vervangen door niet winnende combinaties, dan wordt het totaal van alle winsten opgeteld.

WILD symbool

Het dynamiet met geel/rode indicatie is het WILD symbool en vervangt alle andere symbolen indien dit tot een win leidt, behalve het scatter symbool.

Multipier WILD symbool

Wanneer je een combinatie maakt met multiplier WILD symbolen, het dynamiet met rode WILD indicatie, dan zal de winst vermenigvuldigd worden met x2, x3, x5 of x10. Combinaties van het multiplier WILD symbool vermenigvuldigen zich samen.

Scatter symbool

De olietoren is het scatter symbool. 4 of meer olietorens in zicht activeren het Free Spins feature.

black gold stakelogic free games activation megawaysFree Spins feature

Het Free Spins feature wordt geactiveerd vanaf 4 scatter symbolen in zicht.

 • 4 scatter symbolen in zicht : 12 gratis spins
 • 5 scatter symbolen in zicht : 17 gratis spins

black gold megawasys stakelogic feature activationIeder volgend scatter symbool in zicht, voegt 5 extra gratis spins toe.

Win multiplier

Gedurende de Free Spins is er een win multiplier van x1 en die verhoogt met x1 bij win. Deze multiplier blijft de gehele Free Spins serie actief

Retrigger Free Spins

 • 3 scatter symbolen in zicht verhogen het resterende aantal vrije spelen met 5
 • 4 scatter symbolen in zicht verhogen het resterende aantal vrije spelen met 10

Black Gold Megaways-bonusfuncties

We kennen 6 rollen in het normale venster die verticaal spinnen. Rol 7 meteen boven de normale rollen spint horizontaal van rechts naar links. Black Gold Megaways heeft daaraan nog een rol toegevoegd die horizontaal van links naar rechts spint. Deze rol kan de volgende features bevatten:

stagelogic lback gold megaways feature

 • – Destroyer: alle reguliere symbolen op een niet-winnende draai worden verwijderd.
 • – Verdubbelfunctie: alle winsten krijgen een x2 multiplier
 • – Vermenigvuldigingsfunctie: twee multiplier WILD symbolen worden aan rol 2, 3, 4 of 5 toegevoegd
 • – Willekeurige functie: een willekeurig aantal WIL wordt op de rollen 2 t/m 6 geplaatst
 • – Gestapelde WILDS: een of twee gestapelde WILD symbolen worden aan rol 2, 3, 4 of 5 toegevoegd

black gold megaways stakelogic olie spuitenDe oliekranen onder de rollen 2 t/m 6 bepalen op welke rollen een van de bonussen actief wordt.

Gokken met gewonnen credits
black gold megaways stakelogic gambleGewonnen credits kunnen ingezet worden in een verdubbelaar of verviervoudiger. Deze gok wordt uitgevoerd middels 2 opties. Je kunt inzetten op rood of zwart en je inzet verdubbelen, of je kunt kiezen uit schoppen, klaveren, ruiten of harten. Maak je deze keuze correct, dan verviervoudig je je inzet. Je mag inzetten in deze gok totdat je het aangegeven maximum bereikt en dan wordt de winst automatisch geïncasseerd. Ook de totale winst van een serie vrije spelen kan je inzetten in deze gokfunctie!

Onze aanbeveling

Black Gold Megaways voegt met een 8e (feature) rol weer iets dynamisch toe aan het Megeways concept. De volatiliteit van het spel is gemiddeld – normaliter is deze hoog bij Megaways concepten. Zo is Black Gold Megaways ook bereikbaar voor de niet-hardcore speler. Voor ons een aanbeveling!

No results found.

Beschikbaar bij

No results found.

Wat is je leeftijd?

Wil je gebruik maken van de (welkomst) bonussen?

Welkomstbonussen en acties zijn alleen geldig vanaf 24 jarige leeftijd. Wij zijn verplicht om naar deze leeftijd te vragen. 

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!

Geen toegang

Je hebt aangegeven dat je onder de 24 bent, helaas kunnen we je geen toegang geven tot onze website.

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!