Congo Cash

Congo Cash van Pragmatic Play een nieuw concept met een leuk en afwisselend juwelenbord feature wat de speler bezig houdt.
4/5
Pluspunten
  • Mogelijkheid om jackpots te winnen
    • 3 verschillende jackpots
    • mooie graphics
Minpunten
    • Na het stoppen van rol 1 weet je vaak al dat je geen kans meer hebt op een prijs van het juwelenbord

Basisspel

Het basisspel van Congo Cash wordt gespeeld op 432 winlijnen. Verzamel juwelen om geld, jackpots of een serie vrije spelen te winnen.

Winsten worden gegenereerd bij aaneengesloten symbolen op een van de 432 winlijnen van links naar rechts, startende vanaf rol 1.

Er zijn 10 verschillende symbolen die een prijs vertegenwoordigen. Daarnaast is er een DIAMANT wild-symbool, een vlinder en een Congo Cash symbool.

Wild-symbool

Het DIAMANT wild-symbool neemt de waarde aan van ieder ander symbool, met uitzondering van het Congo Cash en vlinder symbool.

Het Juwelenbord

Boven rol 2, 3 en 4 verschijnen bij iedere spin willekeurig juwelen. De juwelen vertegenwoordigen:
– Een geldwaarde tussen 5x en 100x je inzet
– Een van de 3 jackpots
– Een willekeurig aantal vrije spelen tussen 8 en 100

JACKPOTS

Congo Cash heeft 3 verschillende jackpots: Minor, Major en Gand. Iedere inzet zo dus heeft zijn eigen (vaste) jackpot niveaus (hoe hoger je inzet, hoe hoger de jackpots).
– Minor Jackpot = 25x je inzet
– Major Jackpot = 100x je inzet
– Grand Jackpot = 2000x je inzet

Het VLINDER symbool

Het vlinder symbool verschijnt enkel op rol 1 en 5. Het vlinder symbool heeft waarde als het op rol 1 en 5 verschijnt in combinatie met een Congo Cash symbool op rol 2, 3 of 4. In dit geval wordt de prijs op het juwelenbord boven de rol met het Congo Cash symbool uitgekeerd.

Het Congo Cash symbool kan gelijktijdig op rol 2, 3 en 4 vallen en in combinatie met een vlinder op rol 1 en 5 kunnen er dus tot 3 prijzen van het juwelenbord gewonnen worden tijdens een reelspin. Dit kunnen ook 3 (dezelfde) jackpots zijn!

Serie Vrije Spelen

Heb je een serie vrije spelen geactiveerd, dan verschijnt er op de rol(len) waarboven een aantal vrije spelen als juweel afgebeeld was, bij iedere spin minimaal 1 DIAMANT wild-symbool. Het is dus zelfs mogelijk dat je de vrije spelen serie activeert met boven rol 2, 3 en 4 een aantal vrije spelen vermeld. In dat geval komt er bij ieder vrij spel minimaal 1 wild-symbool op rol 2, 3 en 4 en daarmee gegarandeerd hoge winsten (van minimaal 4 symbolen). Tijdens de vrije spelen serie is het juwelenbord ook actief, echter enkel met geldwaardes of een van de 3 jackpots. Het is dus niet mogelijk een zgn. vrije spelen serie re-trigger te scoren.

Congo Cash is een leuk spel qua features, maar een juwelenbord win laat vaak lang op zich wachten. In het begin is het even schakelen om de gekleurde symbolen allemaal van elkaar te onderscheiden. Congo Cash heeft een volatiliteit van 8 op een schaal van 1-10.

Speel nu bij