24+
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dazzle me

De meest opwindende van de functies van Dazzle Me zijn de Dazzling Wild Reels, die tijdens het spelen willekeurig kunnen worden geactiveerd.

4 / 5

Pluspunten
  • eenvoudig spel
  • aantal winlijnen: 76
  • minimale inzet: €0,20
  • maximale inzet: €200
  • maximale win: 760x inzet
  • RTP: 96,9
Minpunten
  • lage(re) maximale win

Edelsteenthema

Dazzle Me is een slot op rollen met een edelsteenthema dat er vrij eenvoudig uitziet. De koele blauwe sprankelende achtergrond is onscherp en zorgt ervoor dat de kleurrijke edelstenen op de rollen echt opvallen. De stenen op de rollen bevatten robijnen, smaragden, topazen en amethisten. Deze, samen met het retro gele en witte logo van de game, creëren een vrolijke regenboog van kleuren die zeer aangenaam is voor het oog.

dazzle me netent base game

Symbolen

Je zult een reeks traditionele symbolen vinden die de rollen completeren, zoals een nummer 7 en een bel.

Het Free Spins-symbool verschijnt in een blauwe doos en de Dazzling Wilds-rollen, die willekeurig verschijnen tijdens het hoofdspel, worden weergegeven door kristalheldere diamanten. NetEnt weet zeker wat het doet door retro-graphics te gebruiken in dit traditionele gokspel en we wedden dat je versteld zult staan ​​van zijn charme! Dazzle Me combineert het traditionele thema met moderne functies, wat resulteert in een vermakelijk spel om te spelen.

Het is snel en opwindend, met aangename soundtrackmuziek en passende geluidseffecten terwijl de rollen spinnen. Het displaypaneel onder de rollen draagt ​​bij aan de gebruiksvriendelijke graphics van het spel en biedt je relevante informatie en een beetje aanmoediging!

Basisspel

Dazzle me wordt gespeeld op 5 rollen met resp. 3, 3, 4, 4 en 5 symbolen in zicht. Dazzle me heeft in totaliteit 76 winlijnen en winsten vorm je door 3 of meer gelijke symbolen op een van de 76 winlijnen van links naar rechts te spinnen.

WILD symbolen

De WILD symbolen vervangen alle symbolen met uitzondering van de gratis spins. Wild symbolen kunnen op meerdere rollen voorkomen met als ultieme combinatie alle 5 de rollen gevuld met WILDS!

dazzle me wild symbols base game

Free Spin feature

free spin activatie dazzle me netentAls je drie of meer Free Spin symbolen draait, ontvang je acht gratis spins. Vier Free Spin symbolen belonen met 12 gratis spins en vijf Free Spin symbolen belonen met 16 gratis spins.

Linked Reels

Het is mogelijk om de functie Linked Reels te activeren tijdens de Free Spins-rondes, wat resulteert in 2 identiek gekoppelde rollen die naast elkaar op rol één tot vier verschijnen en mogelijkheden bieden voor hogere winsten!

rol 3&4 zijn linked
linked reels dazzle me netent
rol 1&2 zijn linked alsook rol 3&4 voor nog hogere winsten

Speel Dazzle Me op mobiele telefoon en tablet

Dazzle Me van NetEnt is een mobielvriendelijk casinospel dat naast de meeste desktops ook op mobiel en tablet kan worden gespeeld. Geniet van het spelen van dit spel en meer op je Android mobiele telefoon, Apple iOS iPhone of iPad.

Onze aanbeveling

Dazzle me is een fris spelletje met leuke features. De lage volatiliteit maakt het (ook) uitermate geschikt voor de beginnende speler. De 76 winlijnen zal niemand ons kunnen uitleggen, maar het spel speelt logisch en iedere combinatie van 3 of meer symbolen valt op een van de winlijnen!

wild win dazzle me netent

dazzle me netent big win

No results found.

Beschikbaar bij

No results found.

Wat is je leeftijd?

Wil je gebruik maken van de (welkomst) bonussen?

Welkomstbonussen en acties zijn alleen geldig vanaf 24 jarige leeftijd. Wij zijn verplicht om naar deze leeftijd te vragen. 

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!

Geen toegang

Je hebt aangegeven dat je onder de 24 bent, helaas kunnen we je geen toegang geven tot onze website.

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!