24+
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dead or Alive 2

De volatiliteit van Train Heist is laag, van Old Saloon gemiddeld en van High Noon Saloon hoog. Maak dus een bewuste keuze.

4 / 5

Betsimpel.nl » Spellen » Free Games Series » Dead or Alive 2
Pluspunten
  • aantal winlijnen: 9
  • minimale inzet: €0,09
  • maximale inzet: €9,00
  • maximale win: €111.111
  • volatiliteit: hoog
  • RTP: 96,82%
  • mogelijkheid om feature meteen te starten
Minpunten
  • nauwelijks features in basisspel

De enorme vraag naar een vervolg op de cultklassieker was een belangrijke reden voor de release van de beroemde Dead or Alive 2 slot.

De Feature Buy-versie van het spel was niet anders. Fans wilden direct het feature zien.NETENT DEAD OR ALIVE 2 FEATURE BUYBasisspel

Dead or Alive 2 van spelontwikkelaar NetEnt wordt gespeeld op 5 rollen met elk 3 symbolen in zicht.

dead or alive base game

SCATTTER DEAD OR ALIVEScatter symbool

Scatter symbolen betalen vanaf 2 symbolen in zicht. Deze hoeven dus niet op een winlijn te staan. 3 of meer scatter symbolen in zicht starten ook nog eens het free spins feature.

WILD symbool

Er zijn 5 verschillende wild symbolen actief, die de vorm van alle andere symbolen kunnen aannemen, met uitzondering van het scatter symbool

dead or alive wild symbolsBuy-in

Het is mogelijk om het feature van vrije spelen te kopen voor een vaste prijs. Je betaalt hiervoor 600x de inzet waar je op speelt. Bij de volgende draai komen 3 scatter symbolen in zicht en kom je meteen in het feature keuzemenu terecht.

Free games feature

Als je de gratis spins activeert, het je de keuze uit 3 opties:

dead or alive buy in

 • Train Heist: een stijgende multiplier en 5 extra gratis spins als de verdubbelaar (groene meter) de 16 bereikt.
 • Old Saloon: Sticky Wild symbolen en alle winsten x2. Landen er WILD symbolen op alle 5 de rollen, dan krijg je nog eens 5 gratis spinsMULTIPLIER X2 DEAD OR ALIVE
 • High Noon Saloon: Sticky Wild symbolen met verdubbelaar. Landen er WILD symbolen op alle 5 de rollen, dan krijg je nog eens 5 gratis spins.De volatiliteit van Train Heist is laag, van Old Saloon gemiddeld en van High Noon Saloon hoog. Maak dus een bewuste keuze.

Onze aanbeveling

Dead or Alive 2 Feature Buy is een leuk spelletje. In het basisspel echter zijn er nauwelijks features – gedurende de free spins is het wel attractief. We denken echter dat de spelontwikkelaars spellen laten afbranden door de spelers meteen het feature te laten kopen, in plaats van dit te verdienen. Anderzijds is het voor de high-rollers natuurlijk de manier om snel te weten of het alles of niets wordt …

DEAD OR ALIVE BACKGROUND

No results found.

Beschikbaar bij

No results found.

Wat is je leeftijd?

Wil je gebruik maken van de (welkomst) bonussen?

Welkomstbonussen en acties zijn alleen geldig vanaf 24 jarige leeftijd. Wij zijn verplicht om naar deze leeftijd te vragen. 

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!

Geen toegang

Je hebt aangegeven dat je onder de 24 bent, helaas kunnen we je geen toegang geven tot onze website.

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!