24+
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Explodiac Bomb

Explodiac Bomb van Gamomat is gebaseerd op Sizzing Hot van Novomatic. Het spel is uitgebreid naar 10 winlijnen

4 / 5

Betsimpel.nl » Spellen » Beginnende speler » Explodiac Bomb
Pluspunten
    • Heel eenvoudig spel (Sizzling Hot afgeleide) met toevoeging van BOM als wild-symbool
    • Mogelijkheid om wins in te zetten in verdubbelaar
    • Mogelijkheid om wins in te zetten op risico-ladder
    • Mogelijkheid om deel van de wins te innen alvorens te verdubbelen
Minpunten
    • Niet heel veel actie

Explodiac Gold | Het gouden online casino spel 

Het basisspel van Explodiac Gold wordt gespeeld op 10 winlijnen in een 3×5 matrix. Winsten worden gegenereerd bij aaneengesloten symbolen op een van de 10 winlijnen van links naar rechts, startende vanaf rol 1. Er zijn 8 verschillende symbolen die een prijs vertegenwoordigen. De rode 7, meloen, druiven, pruimen, sinaasappel, citroen, kers en de BOM.

Wild-symbool BOM

Het BOM wild-symbool verschijnt enkel op rol 2, 3 of 4 en indien in zicht, ontploft de BOM en verandert alle omringende symbolen in een wild-symbool.

Verdubbelaar

In het dubbel of niets spel, gespeeld met een deck kaarten en je moet kiezen of de volgende kaart rood of zwart is, kan je wins uit het rollenspel verdubbelen.

Het is ook mogelijk om de helft van het beschikbare bedrag alvast te innen en met de andere helft verder te gaan in het dubbel of niets spel. In het venstertje “history”, zie je welke kaarten als laatst gevallen zijn.

Risico-ladder

Een 2e optie om je winsten te verdubbelen / vergroten is via de risico-ladder. Je stapt in op het niveau van je prijs en kan dan proberen hoger op de ladder te komen. Bereik je het niveau van de 3 pijltjes, dan heb je een kans om een of meerdere niveaus van de ladder over te slaan. Ook hier weer de mogelijkheid om een deel van je wins alvast te innen.

Onze aanbeveling

Explodiac Gold van Gamomat is een afgeleide van de  Sizzling Hot, maar het bieden van 2 features voor je gamble maakt het dat je nog grover kan spelen. Daarnaast is de ontploffende bom (tot 9 posities) een toevoeging die het spel aantrekkelijker maakt. Zoek je toch nog een ander leuk slot spel? Ontdek dan één van de door ons aangeraden en beschreven spellen hier.

No results found.

Beschikbaar bij

No results found.

Wat is je leeftijd?

Wil je gebruik maken van de (welkomst) bonussen?

Welkomstbonussen en acties zijn alleen geldig vanaf 24 jarige leeftijd. Wij zijn verplicht om naar deze leeftijd te vragen. 

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!

Geen toegang

Je hebt aangegeven dat je onder de 24 bent, helaas kunnen we je geen toegang geven tot onze website.

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!