24+
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Extra Chilli Megaways™

De Free Games serie kan ook gekocht worden, als het je allemaal te lang duurt voordat je HOT verzameld hebt.
Betsimpel.nl » Spellen » Hoge volatiliteit » Extra Chilli Megaways™
Pluspunten
  • winlijnen: 117.649
  • minimale inzet:  €0,20
  • maximale inzet:  €20
  • maximale win: 20.000x je inzet
  • volatiliteit: hoog
  • RTP: 96,82%
  • feature kan gekocht worden
  • gewonnen free games kan je inzetten in een GAMBLE
Minpunten
  • free games starten automatisch

Extra Chilli Megawaysvan Big Time Gaming

Extra Chilli Megaways maakt het echt spannender met zijn Mexicaans thema. De game is gebaseerd op een Mexicaanse chili-kar en deze is volgens het verhaal eigendom van de goudzoeker die zo populair werd in de voorganger van deze game, de immens populaire Bonanza-slot van Big Time.

Het Mexicaanse thema is een belangrijk onderdeel van de vurige aantrekkingskracht van de Extra Chilli Megaways slot, maar het is niet het enige spel dat een vergelijkbare basis heeft. Als je van het thema Extra Chilli houdt, wil je misschien eens kijken naar andere slots die vol zitten met sombrero-symbolen, gitaren, tequila’s en taco’s; bijvoorbeeld Lucha Maniacs en Spinata Grande.

extra chilli megaways base gameMegaways

Megaways spellen kenmerken zich door een groter aantal rollen dan traditionele slots en ook nog eens meer symbolen per rol. Gemiddeld hebben we het dan over 6 rollen met elk (tot) 7 symbolen. Waarom schrijven we tot 7 symbolen, omdat er vaak expanderende symbolen getoond worden die 2 of meer posities overschrijden. Hoe meer rollen en hoe meer symbolen in zicht, hoe meer winlijnen.De meest linkse en meest rechtse rol hebben tot 7 symbolen in zicht. De tussenliggende rollen hebben tot 6 symbolen in zicht, maar onder (meestal boven, maar Big Time Gaming heeft nu voor een horizontale rol onder de 6 rollen gekozen) de tussenliggende rollen bevindt zich ook nog een symbool. Hier verschijnen telkens tijdens de reelspin ook nieuwe symbolen. Hierdoor heb je op de tussenliggende rollen dus eigenlijk altijd minimaal 3 symbolen in zicht, wat resulteert in meer winlijnen!

Voorbeeld :

 • 6 rollen met elk 4 symbolen (inclusief het symbool onder de middelste rollen) : 4x4x4x4x4x4 = 4096 winlijnen (46)
 • 6 rollen met elk 7 symbolen (inclusief het symbool onder de middelste rollen) : 7x7x7x7x7x7 = 117.649 winlijnen (76)
 • Het aantal symbolen op de rollen kan dus variëren (meestal tussen 2 en 7) en leidt dan tot een grote diversiteit aan mogelijke winlijnen. Ieder spel is het weer afwachten welke combinaties in zicht komen

Levert een van de winlijnen een winnende combinatie op, dan exploderen deze symbolen en verdwijnen. De bovenliggende symbolen vallen omlaag en de vacante positie die bovenaan de rol ontstaat wordt opgevuld door nieuwe symbolen. Wordt er een winnende combinatie gevormd met een van de symbolen onder de rollen, op de horizontale rol, dan wordt dit symbool ook vervangen.
Zo kan een bijna oneindige opeenvolging van winnende combinaties ontstaan, telkens wanneer er nieuwe symbolen verschijnen is er weer een mogelijkheid tot nieuwe winnende combinaties. Zijn de laatste winnende symbolen geëxplodeerd en vervangen door niet winnende combinaties, dan wordt het totaal van alle winsten opgeteld.

EXTRA CHILLI MEGAWAYS      

Symbolen

pakket dynamiet extra chilli megawaysWILD symbool

Het pakket dynamiet is het WILD symbool en vervangt alle andere symbolen indien dit tot een win leidt, behalve het scatter symbool.

Scatter symbool

De letters “H”, “O” en “T” vormen de scatter symbolen. Komen deze ergens op de rollen voor, dan start je het Free Spins feature. Komt er nog een scatter symbool in beeld met +4, dan start je het Free Spins feature met 8 + 4 vrije spelen. Ieder +4 symbool verhoogt het aantal vrije spins met +4.

scatter symbool

Free Spins feature

Het Free Spins feature wordt geactiveerd vanaf 3 scatter symbolen in zicht.

bonus ronde actief

 • 3 scatter symbolen in zicht : 8 gratis spins
 • 4 scatter symbolen in zicht : 12 gratis spins

Ieder volgend scatter symbool in zicht, voegt 4 extra gratis spins toe.

Als je het Free Spins feature activeert, kom je in een Free Spins Gamble terecht. Hier kan je je gewonnen free spins inzetten om een hoger aantal te winnen. Je kan echter ook je Free Spins (of een deel daarvan) verliezen. In alle gevallen is de optimale strategie om altijd aan het Feature Gamble Wheel te draaien!

inzet 8 free games om 12 free games te kunnen winnen
inzet 12 free games om 16 free games te kunnen winnen. Er zijn meer blauwe winnende segmenten dan zwarte verliezende segmenten
bonus rad extra chilli gamble free games
inzet 16 free games om 20 free games te kunnen winnen. Er zijn meer rode winnende segmenten dan zwarte verliezende segmenten. Bij verlies behoud je 8 free spins.

Win multiplier

Gedurende de Free Spins is er een win multiplier van x1 en die verhoogt met x1 bij win. Deze multiplier blijft de gehele Free Spins serie actief en heeft geen limiet!

win multiplier gedurende free games extra chilli

scatter pot symboolRetrigger Free Spins

 • 3 Free Spin scatter symbolen in zicht op de extra horizontale rol gedurende de free spins verhogen het resterende aantal vrije spelen met 4
 • 4 Free Spin scatter symbolen in zicht op de extra horizontale rol gedurende de free spins verhogen het resterende aantal vrije spelen met 8

Feature Drop

De Free Games serie kan ook gekocht worden, als het je allemaal te lang duurt voordat je HOT verzameld hebt. De prijs voor het kopen van het feature wordt vermeld en is afhankelijk van de door jou geselecteerde inzet. Koop je het feature, dan vallen in de volgende spin de scatters H-O-T en gaat het feature van start.

Feature Drop symbool

Het BTG-munt symbool is het feature drop symbool. Kopen van het feature start met 50x je inzet. Ieder BTG-munt symbool in zicht, verlaagt de prijs van het kopen van het feature. Is de prijs tot nul gereduceerd, dan start het feature automatisch.

Onze aanbeveling

Extra Chilli Megaways is een mooi concept. De volatiliteit van het spel is hoog – maar de te behalen winsten ook. Bepaal voor jezelf of dit een geschikt spel voor je is. Als je niet risico-avers bent raden wij het je aan!

extra chilli free games

No results found.

Beschikbaar bij

No results found.

Wat is je leeftijd?

Wil je gebruik maken van de (welkomst) bonussen?

Welkomstbonussen en acties zijn alleen geldig vanaf 24 jarige leeftijd. Wij zijn verplicht om naar deze leeftijd te vragen. 

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!

Geen toegang

Je hebt aangegeven dat je onder de 24 bent, helaas kunnen we je geen toegang geven tot onze website.

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!