24+

Fancy Fruits

Anders dan bij de rood/zwart gamble is de risicoladder niet altijd een gok van alles of niets

4 / 5

Betsimpel.nl » Spellen » Beginnende speler » Fancy Fruits
Pluspunten
  • 2 verschillende gok opties voor je winst
  • aantal winlijnen: 5
  • minimale inzet: €0,05
  • maximale inzet: €50
  • maximale win: €50.000
  • RTP: 96,09%
  • lage volatiliteit
Minpunten
  • geen features
  • de inzetknop gaat rond. Dat wil zeggen als je de inzet verlaagt gaat deze van €0,01 per lijn naar €10 per lijn. Dat is onlogisch

Fancy Fruits van Gamomat is een Sizzling Hot clown

fancy fruits gamomat base game

Grote sprekende fruitsymbolen in een 5×3 venster met “slechts” 5 winlijnen. Kersen betalen uit vanaf 2 symbolen op winlijn van links naar rechts, de overige symbolen vanaf 3 symbolen op winlijn.

fancy fruits base game win

Gamble

Winsten behaald kan je inzetten in 2 verschillende gambles: rood/zwart in een deck kaarten of de risicoladder.

Rood / zwart

gamble fancy fruits gamomat

Bij de rood/zwart gamble moet de speler de kleur van de volgende kaart raden. Is dit correct, dan wordt de inzet verdubbeld. In het venster history zie je de laatst gevallen kaarten/kleuren. Je kan er ook voor kiezen om de helft van je winst in te zetten in de gamble en de andere helft te innen.

Risicoladder

gamble fancy fruits gamomat

De andere optie is de risicoladder. Hier wordt je winst getoond en de 2 bedragen waartussen je kan gokken worden verlicht. Ook hier weer wordt het maximale bedrag aangegeven wat je uit de gamble ladder kan winnen.

Anders dan bij de rood/zwart gamble is de risicoladder niet altijd een gok van alles of niets

Onze aanbeveling

Fancy Fruits is een ongecompliceerd spel, ideaal voor de beginnende speler door de lage volatiliteit. Het inzetbereik is groot – de maximale winst aantrekkelijk.

 

 

Speel nu bij

4.75
4.75/5
Naast (klassieke) SLOTS, TAFELSPELEN en LIVE GAMES, biedt Holland Casino ook SPORTWEDDENSCHAPPEN aan. Bij de sportweddenschappen is er ook een sectie “VIRTUALS”. Dit biedt de speler de mogelijkheid een weddenschap te plaatsen op een virtuele sportwedstrijd.

Speel bewust 18+

5
5/5
Uniek op het platform zijn de inzichten, de kennis en weetjes en slimme wedstrijdfeiten van sportwedstrijden die worden vergaard door een eigen ‘expert’ redactie. Door de snelheid van de informatie hebben spelers de kans op een betere quotering en een hogere uitkomst op de weddenschap. 

Speel bewust 18+

1 / 1