24+
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Fruitilicious

Welkomstbonus via Betsimpel.nl
BetCity Casino
Nu 100% tot €200,- welkomstbonus
Registreer direct voor deze bonus!
Betsimpel.nl » Spellen » Beginnende speler » Fruitilicious
Pluspunten
    • Eenvoudig spel
    • Win both ways
    • Lage / gemiddeld volatiliteit (4/10)
Minpunten
    • Geen features

Fruitilicious draait om vers en heerlijk fruit. Of het nu vanaf links of vanaf rechts is, veel heerlijk fruit geeft je veel heerlijke winst!

GROTE WIN FRUITILICIOUS

VOLLE BAK OP MOBIEL FRUITILICIOUS
Volle bak kersen – op mobiele telefoon

Symbolen

De symbolen van Fruitilicious zijn klassieke fruitsymbolen.

Win both ways:

Fruitilicious is een simpele 5 reels slots met 5 winlijnen. Winsten genereer je bij 3 of meer symbolen op winlijn van links naar rechts en van rechts naar links.

Volatiliteit

Fruitilicious heeft een lage volatiliteit (4 op een schaal van 1-10). De hitfrequentie is ongeveer 1 op 5 spelletjes, indien je 5 op 5 winlijnen ingezet hebt. De maximale win is 5.000x je inzet per winlijn.

FRUITILICIOUS GAMBLEGamble

Winsten behaald kunnen worden in gezet op een rode harten of zwarte schoppen kaart. Kiest je de juiste kleur, dan wordt je inzet verdubbeld. De maximale inzet in de gamble is 100x je inzet.

Onze aanbeveling

Fruitilicious is een lekker spelend ongecompliceerd spel. Het spel is uitermate geschikt om te spelen op mobiele telefoon. De hitfrequentie is goed en de volatiliteit past bij dit simpele spel. De graphics zijn mooi en helder.

FRUITILICIOUS BANNER

 

 

 

No results found.

Beschikbaar bij

No results found.

Wat is je leeftijd?

Wil je gebruik maken van de (welkomst) bonussen?

Welkomstbonussen en acties zijn alleen geldig vanaf 24 jarige leeftijd. Wij zijn verplicht om naar deze leeftijd te vragen. 

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!

Geen toegang

Je hebt aangegeven dat je onder de 24 bent, helaas kunnen we je geen toegang geven tot onze website.

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!