24+
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gonzo’s Quest

Welkomstbonus via Betsimpel.nl
Bingoal casino
Nu 100% tot €300,- welkomstbonus
Registreer direct voor deze bonus!

4 / 5

Betsimpel.nl » Spellen » Free Games Series » Gonzo’s Quest
Pluspunten
  • Een leuk spel voor de beginnende speler.
  • Gemiddeld tot hoge volatiliteit
  • Iedere spin de spanning of de multiplier gaat oplopen
  • Leuke animaties
Minpunten
  • Het vallen van de symbolen i.p.v. een echte rollenspin maken het spel wat onrustig
  • Beperkte features
  • De serie vrije spelen – free spins laat vaak (te) lang op zich wachten

Gonzo’s Quest

Gonzo’s Quest dateert al van 2011, maar is nog steeds een top product! In een 5×3 matrix met 20 winlijnen van links naar rechts probeer je met een van de 9 symbolen een win te realiseren.

Basisspel

De matrix van 5×3 symbolen (tegels) wordt telkens van boven naar beneden “volgegooid”. Het is niet echt een reelspin zoals we dat gewend zijn, maar de symbolen vallen omlaag naar hun posities. Vanaf 3 gelijke symbolen op een van de 20 winlijnen worden prijzen uitbetaald.

Indien er een prijs uitbetaald is, ontploffen deze tegels en vallen de tegels van boven naar beneden op de vrijgekomen posities. Lege posities bovenaan de matrix worden weer aangevuld. Wordt er na aanvulling wederom een prijs gerealiseerd, dan betaald deze prijs x2. Voor een 3e en 4e keer een prijs gaat de multiplier zelfs naar resp. x3 en x5. Ontstaat er een winserie, dan worden de prijzen dus steeds hoger.

WILD symbool

VRAAGTEKEN GONZO QUESTGonzo’s Quest heeft 1 WILD-symbool; het vraagteken. Indien in combinatie met dit vraagteken een prijs gevormd kan worden op een van de 20 winlijnen, neemt het vraagteken de vorm aan van ieder ander symbol.

FREE FALL symbool

FREE FALL SYMBOL GONZO QUEST

3 aaneengesloten FREE FALL symbolen op winlijn  van links naar rechts, activeren een serie van 10 vrije spelen.

Serie vrije spelen – free spins

Tijdens de serie vrije spelen, is er wederom een multiplier actief, maar nu is deze nog agressiever. De multiplier start al met een waarde van x3 en gaat bij een 2e win gaat de multiplier al naar x6, bij een derde win naar x9 en bij een 4e win naar x15.

3 FREE FALL symbolen op winlijn van links naar rechts tijdens de serie vrije spelen, verhogen het aantal free spins nogmaals met 10.

Onze aanbeveling

Naar onze mening is Gonzo’s Quest nog steeds een leuk spel. De features zijn simpel, maar door het oplopen van de multiplier kunnen er toch hoge winsten behaald worden. De spanning is altijd aanwezig. De animaties zijn top; Gonzo doet zelfs een moon-walk als er een Mega-Win behaald wordt!

 

No results found.

Beschikbaar bij

No results found.

Wat is je leeftijd?

Wil je gebruik maken van de (welkomst) bonussen?

Welkomstbonussen en acties zijn alleen geldig vanaf 24 jarige leeftijd. Wij zijn verplicht om naar deze leeftijd te vragen. 

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!

Geen toegang

Je hebt aangegeven dat je onder de 24 bent, helaas kunnen we je geen toegang geven tot onze website.

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!