24+
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hyper Gold Link & Win

Voor wie van een grillig spelletje houdt – zeer geschikt, zeker ook met de Win Booster functie!

4 / 5

Betsimpel.nl » Spellen » Coin Respin Feature » Hyper Gold Link & Win
Pluspunten
  • aantal winlijnen: 25
  • minimale inzet: €0,10
  • maximale inzet: €20 (met win booster €50)
  • maximale win: 12.500x inzet
  • volatiliteit: hoog
  • RTP: 96,08
  • 4 jackpots
  • coin respin feature
  • zelf spel starten tijdens Line & Win feature
Minpunten
  • de win booster verhoogt de kans op het feature, maar de prijzen worden niet 2,5x betaald

Hyper Gold Link & Win van Microgaming combineert een free games feature met coin respin feature.

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld in een 5×3 venster met 5 rollen die elk 3 symbolen in zicht hebben. Er zijn 25 winlijnen actief en prijzen worden uitbetaald vanaf 3 gelijke symbolen op winlijn van links naar rechts.

WILD symbool

WILD sybolen vervangen alle symbolen met uitzondering van scatter- en Link & Win symbolen. WILD symbolen kunnen op alle rollen voorkomen.

HYPER GOLD LINK AND WIN BASE GAME

Scatter symbool

Het Free-spins symbool is het scatter symbool. Scatters verschijnen op rol 2, 3 en 4.

Free Spins

3 scatter symbolen in zicht activeren het free spin feature. Je ontvangt 10 gratis spellen. Tijdens de free spins vormen de 3 middelste rollen een groot symbool. Als er een scatterblok verschijnt, levert dit nogmaals 10 gratis spins op. Als er een Link & Win blok verschijnt, dan tellen alle symbolen afzonderlijk.

HYPER GOLD FREE SPINSWin Booster

Win Booster voegt extra Link & Win symbolen toe aan de rollen. Activeer een hogere kans op het activeren van de Link & Win functie. Je betaalt hiervoor 2,5x de normale inzet.

Link & Win feature

hyper gold link and win 6 collected

6 of meer Link & Win in zicht activeren het Lock & Spin feature.  Je krijgt 3 free spins aangeboden. De Link & Win symbolen die het feature activeren blijven behouden en de andere rollen draaien opnieuw. Komt er wederom een Link & Win symbool erbij, dan wordt ook dit vastgehouden en de free spins worden weer opgehoogd tot 3. Lukt het je niet om binnen 3 free spins nogmaals een Link & WIn symbool in zicht te krijgen, dan eindigt het feature. Het feature eindigt ook als alle posities bezet zijn met Link & Win symbolen (15).

hyper gold link and win

Wat wij als een groot pluspunt ervaren is dat je zelf het tempo van het Lock & Win feature kan bepalen. Meestal wordt dit feature afgeraffeld, maar bij Hyper Gold Lock & Win bepaal jij met de startknop de snelheid!

Jackpots

Er zijn 4 verschillende jackpots actief die je uiteraard wint gedurende het Lock & Win feature:

 • Mini jackpot : 50x basisinzet
 • Minor jackpot : 150x basisinzet
 • Major jackpot : 750x basisinzet
 • Mega jackpot : 5000x basisinzet

Onze aanbeveling

Hyper Gold Link & Win is attractief. Het “bloksymbool” tijdens de free spins maakt het feature net wat aantrekkelijker maar ook grilliger. Het coin respin feature daarnaast, blijft een van de favorieten van onze redactie! Voor wie van een grillig spelletje houdt – zeer geschikt, zeker ook met de Win Booster functie!

hyper gold banner

No results found.

Beschikbaar bij

No results found.

Wat is je leeftijd?

Wil je gebruik maken van de (welkomst) bonussen?

Welkomstbonussen en acties zijn alleen geldig vanaf 24 jarige leeftijd. Wij zijn verplicht om naar deze leeftijd te vragen. 

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!

Geen toegang

Je hebt aangegeven dat je onder de 24 bent, helaas kunnen we je geen toegang geven tot onze website.

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!