24+
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Immortal Romance

Welkomstbonus via Betsimpel.nl
Bingoal casino
Nu 100% tot €200,- welkomstbonus
Registreer direct voor deze bonus!

5 / 5

Betsimpel.nl » Spellen » Free Games Series » Immortal Romance
Pluspunten
  • serie vrije spelen / free spins
  • 4 verschillende niveaus gedurende de free spins
  • mooie graphics en sounds
  • expanding wild (wild desire feature)
  • hoe langer je speelt, hoe meer features actief
Minpunten
 • zeer hoge volatiliteit
 •  

  Immortal Romance van Microgaming werd voor het eerst gelanceerd in 2011. In 2020 heeft men het concept enigszins gepimpt en opnieuw gelanceerd met toevoeging “remastered”.

  Basisspel

  Immortal romance wordt gespeeld in een 5×3 matrix; 5 rollen met elk 3 symbolen in zicht. Het spel heeft 243 winlijnen. Winsten worden uitbetaald vanaf 3 gelijke aaneengesloten symbolen op een de winlijnen startende van links naar rechts. Er zijn 4 hoofdfiguren, Amber, Troy, Michael en Sarah.

  WILD symbool Immortal Romance

  Het Immortal Romance WILD-symbool kan op alle rollen voorkomen en neemt de vorm aan van ieder ander symbool, behalve scatter, als dit tot een winnende combinatie lijdt. Lijdt het WILD symbool tot een winnende combinatie dan wordt deze combinatie x2 uitbetaald!

  WILD desire feature

  Het WILD-desire feature zorgt ervoor dat een rol middels een expanding WILD compleet in WILDS verandert. Het WILD-desire feature komt spontaan op een of meerdere willekeurige rollen.

  Serie vrije spelen – free games

  3 of meer scatters in zicht activeren het bonus feature: een serie vrije spelen. Bij de start van het de free games zijn er 4 opties.

  Amber geeft 10 free spins en alle winsten gedurende deze serie vrije spelen worden x5 uitbetaald.

  Troy geeft 15 free spins en de jokers kunnen in multipliers veranderen. Het Troy feature is wordt vrijgegeven als je 5x of meer de free spins gewonnen hebt.

  Michael geeft 20 free spins en symbolen die een tot een win lijden exploderen na winafhandeling en de vrijgekomen posities worden van boven naar beneden weer ingevuld. Zo kan er een winserie ontstaan als de nieuwe symbolen wederom winnende combinaties vormen. Het feature van Michael wordt vrijgegeven als je 10x of meer de free spins gewonnen hebt.

  Heb je 15x of meer de free spins gewonnen, dan wordt het Sarah feature ook actief. Sarah geeft 25 free spins en gedurende deze 25 vrije spelen kunnen meerdere symbolen veranderen in een WILD als het WILD-VINE symbool verschijnt.

  Onze aanbeveling

  Immortal Romance is een attractief spel. Mooie graphics, animaties en bijpassende sounds houden op enig moment de spanning voor de speler op een hoog peil. De varieteit in features is enorm. Hou er wel rekening mee dat het een spel is met een hoge volatiliteit – grote winsten kunnen lang op zich laten wachten. Ontgrendel alle features en … geniet!

   

  No results found.

  Beschikbaar bij

  No results found.

  Wat is je leeftijd?

  Wil je gebruik maken van de (welkomst) bonussen?

  Welkomstbonussen en acties zijn alleen geldig vanaf 24 jarige leeftijd. Wij zijn verplicht om naar deze leeftijd te vragen. 

  Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!

  Geen toegang

  Je hebt aangegeven dat je onder de 24 bent, helaas kunnen we je geen toegang geven tot onze website.

  Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!