Jack Hammer 2 – Fishy Business

Red de mooiste loungezangeres van de stad, Pearl, uit de handen van de kwaadaardige Don Crabby terwijl je je een weg baant naar het grote fortuin.
5/5
Betsimpel.nl » Beginnende speler » Jack Hammer 2 – Fishy Business
Pluspunten
  • leuke graphics (pop-art)
  • respin feature na iedere win
  • bij 3 scatters ook een respin (5 nodig voor free games series)
Minpunten
  • de free spin retrigger (bijgewonnen vrije spelen) worden niet x2 uitbetaald

JACK HAMMER 2 LOGO 002Jack Hammer, Pearl, Don Crabby en Goons zijn de hoofdfiguren van Jack Hammer 2. Red de mooiste loungezangeres van de stad, Pearl, uit de handen van de kwaadaardige Don Crabby terwijl je je een weg baant naar het grote fortuin.JACK HAMMER PEARL

Jack Hammer 2 – Fishy Business is het logische vervolg op Jack Hammer. Jack Hammer 2 werkt volgens het Sticky Win principe. Jack Hammer 2 wordt gespeeld in een 5×3 matrix. Het zijn niet echt 5 rollen, maar 5×3=15 kleine rolletjes die elk seperaat stoppen.

JACK HAMMER BASE GAMEWinlijnen

Jack Hammer 2 heeft 99 winlijnen van links naar rechts.

Sticky Win

Een winnende lijn of 3 of meer Free Spin symbolen in zicht starten de Sticky Win bonus. De rollen met winnende symbolen worden vastgehouden en de resterende rollen spinnen nogmaals voor kans op (extra) winst.

De rollen blijven draaien zolang er nieuwe winsten ontstaan. Wanneer er geen ieuwe winst ontstaat en Sticky Win stopt, worden alle winsten uitbetaald.

WILD-symbool

Het WILD symbool kan op alle rollen verschijnen en vervangt alle symbolen met uitzondering van  het Free-Spin symbool.

Het Free Spin Symbool

5 of meer Free Spin symbolen activeren de gratis spins. Winst uit de gratis spins worden verdubbeld (x2). Extra gewonnen gratis spins gedurende het uitspelen worden NIET vermenigvuldigd met de multiplier (x2).JACK HAMMER WILDS

 • 5 free spin sybolen = 10 gratis spins
 • 6 free spin sybolen = 13 gratis spins
 • 7 free spin sybolen = 16 gratis spins
 • 8+ free spin sybolen = 20 gratis spins

Tijdens de gratis spins verschijnt op willekeurige plekken het Random Wild Symbool. Het Random Wild symbool vervangt alle symbolen behalve het gewone WILD-symbool en het Free Spin symbool.

 

JACK HAMMER 2 BACKGROUND
Random Wilds op enige positie gedurende de gratis spins

EINDE FREE GAMES JACK HAMMER 2Onze aanbeveling:

Jack Hammer 2 is een leuk spel. De Sticky Win methodiek is aantrekkelijk omdat je je win kan verhogen zonder dat je risico loopt de inzet te verliezen. Er is voldoende actie in het spel. Jammer is wel dat de free games retrigger (extra gewonnen gratis spelen) niet meer meedoen met de multiplier (x2). We raden Jack Hammer ook aan voor de beginnende speler gezien de gemiddelde volatiliteit.

JACK HAMMER 2 LOGO

Speel nu bij