24+
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jimi Hendrix

Na een leuk geanimeerde intro van Jimi Hendrix verschijnt een simpel aandoend speelvenster van 5 rollen met elk 3 symbolen in zicht. Schijn bedriegt echter, het spel is uitermate verrassend!

5 / 5

Betsimpel.nl » Spellen » Beginnende speler » Jimi Hendrix
Pluspunten
  • Geweldige animaties
  • Gemiddelde volatiliteit
  • 2 verschillende features
  • 4 verschillende prijzen tijdens Pick & Click feature
Minpunten
  • Je moet het spel even vertrouwen en spelen. Op het eerste gezicht niet zo aantrekkelijk, maar schijn bedriegt
  • Het duurt even voor je de functies van alle symbolen/features begrijpt

jimi hendrix wild symbol

Na een leuk geanimeerde intro van Jimi Hendrix verschijnt een simpel aandoend speelvenster van 5 rollen met elk 3 symbolen in zicht. Schijn bedriegt echter, het spel is uitermate verrassend!

JIMI HENDRIX SCREENSHOT NETENTJames Marshall (Jimi) Hendrix (geboren als Johnny Allen Hendrix),was een invloedrijke Amerikaanse gitarist en singer-songwriter. Hij werd bekend door zijn virtuoze, flamboyante gitaarspel. Hij bracht een revolutie in het gitaarspelen teweeg door het gebruik van nieuwe akkoorden, feedbacken vernieuwende opnametechnieken. Zijn stijl kan omschreven worden als een creatieve,  psychedilische verwerking van rock-, soul-, en ook wel van blues-invloeden.

Winlijnen

Jimi Hendrix heeft 20 winlijnen van links naar rechts. Winsten worden gegenereerd door 2 of meer gelijke symbolen op een van deze winlijnen.

Scatter Symbool

Jimi Hendrix met witte guitaar is het scatter symbool. Het scatter symbool verschijnt op rollen 3, 4 en 5. Scatter symbolen hoeven niet op winlijn te vallen, maar in zicht.

Bonussen

Purple Haze

Het Purple Haze feature start als het Purple Haze symbool op rol 1 verschijnt. Alle symbolen 10, J, Q, K en A veranderen in WILD-symbolen gedurende die spin.

Red Guitar Respin

Als er 4 of meer rode guitaren in zicht verschijnen, start de Red Guitar Respin. Komt er wederom een rode guitaar bij gedurende die gratis spin, dan krijg je wederom een gratis spin. Het feature eindigt als er gedurende een spin geen rode guitaar meer bijkomt.

Pick and Click feature

Het Pick and Click feature wordt actief als er 3 scatter symbolen in zicht komen. Het scatter symbool verschijnt enkel op de rollen 3, 4 en 5.

Je kiest uit de aanwezige speakers en als je 3 gelijke symbolen gekozen hebt, wordt die feature gestart.

Gedurende het Pick and Click feature kan de speler  4 verschillende beloningen krijgen:

1. Coin Win

Als je 3 munten gekozen hebt, dan win je je inzet vermenigvuldigd met een multiplier tussen x8 en x30.

CROSS TOWN TRAFFIC2. Crosstown Traffic Free Spins

Win je de Crosstown Traffic Free Spins dan krijg je 6 gratis spins met WILD REELS gedurende die 6 spins.

 • Spin 1: WILD REEL op rol 5
 • Spin 2: WILD REELS op rol 4 en 5
 • Spin 3: WILD REELS op rol 3 en 4
 • Spin 4: WILD REELS op rol 2 en 3
 • Spin 5: WILD REELS op rol 1 en 2
 • Spin 6: WILD REEL op rol 1

3. Purple Haze Free Spins

purple haze free spins

Win je Purple Haze Free Spins, dan krijg je tussen de 6 en 12 gratis spins. Gedurende deze gratis spins veranderen de symbolen 10, J, Q, K en A allen in WILD symbolen

4. Little Wing Free Spins

Win je de Little Wing Free Spins, dan krijg je wederom 6-12 gratis spins. Gedurende deze gratis spins krijg je gegarandeerd tussen de 3 en 5 WILD symbolen op de rollen.

Volatiliteit

De volatiliteit van Jimi Hendrix is laag.

Onze aanbeveling

Voor een spel wat qua graphics wat basic aandoet, heeft NetEnt veel verschillende features weten toe te voegen. Jimi Hendrix verrast ons hiermee. Gecombineerd met een lage volatiliteit is het een perfect spel voor de beginnende speler. Ontdek alle features en geniet!

No results found.

Beschikbaar bij

No results found.

Wat is je leeftijd?

Wil je gebruik maken van de (welkomst) bonussen?

Welkomstbonussen en acties zijn alleen geldig vanaf 24 jarige leeftijd. Wij zijn verplicht om naar deze leeftijd te vragen. 

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!

Geen toegang

Je hebt aangegeven dat je onder de 24 bent, helaas kunnen we je geen toegang geven tot onze website.

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!