24+
Zoek
Sluit dit zoekvak.

King of Slots Touch

In het basisspel en tijdens de Free Spins activeert een winnende lijn of 3 of meer scatter symbolen de Sticky Win functie. De rollen met winnende sybolen worden vastgehouden en de andere rollen draaien (gratis) nogmaals voor een kans op een grotere of meerdere winsten

4 / 5

Betsimpel.nl » Spellen » Beginnende speler » King of Slots Touch
Pluspunten
  • aantal winlijnen: 25
  • minimale inzet: €0,25
  • maximale inzet: €250
  • maximale win: 3.000x inzet
  • volatiliteit: laag
  • RTP: 96,96%
Minpunten
  • de retrigger free spins worden niet x3 beloond
  • stroboscopisch effect op mobiele telefoon

NetEnt ontwikkelt videoslots met een origineel design en slot features. De gameplay van deze videoslot is echter een kopie van Jack Hammer Touch®. Afgezien van de naam en het ontwerp, biedt deze videoslot exact dezelfde gameplay en slotfuncties als Jack Hammer Touch®. Dus als je King of Slots Touch® al hebt gespeeld en je een beetje te vertrouwd met het spel voelde, weet je nu waarom.

Dit is de reden waarom er opnieuw een briljante combinatie van slotfuncties beschikbaar is in King of Slots Touch®. Dit betekent dat je weer kunt genieten van de beroemde Sticky Wins™-functie. Het is vooral deze slotfunctie die verantwoordelijk is voor het succes van Jack Hammer Touch®.

Het maakt niet uit welk ontwerp of thema, het spel belooft een enerverende mobiele slot met Sticky Wins™-functie, 10 tot 30 gratis spins en een Wild-symbool met de mogelijkheid om andere symbolen te vervangen.

Basisspel

In het basisspel en tijdens de Free Spins activeert een winnende lijn of 3 of meer scatter symbolen de Sticky Win functie. De rollen met winnende sybolen worden vastgehouden en de andere rollen draaien (gratis) nogmaals voor een kans op een grotere of meerdere winsten. De rollen blijven zo lang doordraaien totdat er geen winnende symbolen meer toegevoegd worden.

BASISSPEL KING OF SLOTS
Basisspel met 15 kleine rolletjes
BASE GAME KING OF SLOTS
De rollen met winnende sybolen worden vastgehouden en de andere rollen draaien (gratis) nogmaals

Scatter symbool

Scatter symbolen betalen vanaf 2 symbolen in zicht. Deze hoeven dus niet op een winlijn te staan. 3 of meer scatter symbolen in zicht starten ook nog eens het free spins feature.

 • 5 scatter symbolen betalen 10 free spins
 • 6 scatter symbolen betalen 15 free spins
 • 7 scatter symbolen betalen 20 free spins
 • 8 scatter symbolen betalen 25 free spins
 • 9-15  scatter symbolen betalen 30 free spins

WILD symbool

Het WILD symbool kan de vorm van alle andere symbolen kunnen aannemen, met uitzondering van het scatter symbool. Het wild symbool komt voor op alle rollen.

KING OF SLOTS WILD SYMBOL WIN
Win met WILD-symbolen
KING OF SLOTS WILD SYMBOL WIN
Gratis extra spin voor kans op grotere winsten
KING OF SLOTS WILD SYMBOL WIN
Als er geen extra winsten toegevoegd worden, worden de prijzen uitbetaald

Free Spins

Tijdens het hoofdspel activeren 5 of meer scatter symbolen in zicht het Free Spins feature. Free Spins worden met dezelfde inzet gespeeld als de ronde welke de free spins activeert. Tijdens de gratis spellen kunnen 5 of meer scatter symbolen de free spins weer retriggeren. Free Spin Winsten worden x3 uitbetaald (exclusief de extra gewonnen vrije spelen)

Onze aanbeveling

King of Slots is een leuk spelletje en bijzonder geschikt ook voor de beginnende speler. Het Sticky Win feature voegt een (gratis) dimensie toe als je al een prijs gewonnen hebt. Er is gratis kans op meer. De Free Spins retrigger betaalt helaas niet x3 uit, dat vinden we jammer. Desalniettemin een leuk onderhoudend spelletje.

KING OF SLOTS

No results found.

Beschikbaar bij

No results found.

Wat is je leeftijd?

Wil je gebruik maken van de (welkomst) bonussen?

Welkomstbonussen en acties zijn alleen geldig vanaf 24 jarige leeftijd. Wij zijn verplicht om naar deze leeftijd te vragen. 

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!

Geen toegang

Je hebt aangegeven dat je onder de 24 bent, helaas kunnen we je geen toegang geven tot onze website.

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!