24+
Search
Close this search box.

Lucky Lady Charm deluxe

De charmante LUCKY LADY is jouw geluksfee – doe met haar mee in deze luxe release gebaseerd op de beroemde videoslotklassieker Lucky Lady Charm. Samen met haar grote verscheidenheid aan gelukssymbolen zal de LUCKY LADY de poorten openen naar een wereld van overwinningen en prijzen. Fans van de LUCKY LADY zullen een geweldige deluxe versie met 10 lijnen en 5 rollen van het klassieke spel ontdekken

5 / 5

Betsimpel.nl » Spellen » Free Games Series » Lucky Lady Charm deluxe
Pluspunten
  • aantal winlijnen: 10
  • minimale inzet: €0,01
  • maximale inzet: €50
  • maximale win: €27.000 per winlijn
  • volatiliteit: hoog
  • RTP: 95,13
Minpunten
  • uitbetalingspercentage is niet het hoogste in zijn soort
  • de speelkaarten in de gamble zijn niet heel duidelijk qua kleur (het A symbool is zwart, ook op de rode kaarten)

Op zoek naar geluk?

Dan is de charmante LUCKY LADY jouw geluksfee – doe met haar mee in deze luxe release gebaseerd op de beroemde videoslotklassieker Lucky Lady Charm. Samen met haar grote verscheidenheid aan gelukssymbolen zal de LUCKY LADY de poorten openen naar een wereld van overwinningen en prijzen. Fans van de LUCKY LADY zullen een geweldige deluxe versie met 10 lijnen en 5 rollen van het klassieke spel ontdekken.

Basisspel

Lucky Lady Charm deluxe wordt gespeeld op 5 rollen met elk 3 symbolen in zicht.

WIN BASISSPEL LUCKY LADY CHARM

Symbolen

Deze slot heeft symbolen met een geluksthema, een lieveheersbeestje, een konijnenpoot, een munt, een klavertje vier en een hoefijzer, er zijn ook speelkaarten A, K, Q, J, 10 en 9 en de uitbetalingen in de uitbetalingstabel zijn gebaseerd op het inzetbedrag per lijn en veranderen volgens je lijn- en inzetinstellingen.

Winlijnen

Wanneer identieke symbolen verschijnen op aangrenzende rollen, beginnend met de meest linkse rol, langs een van de 10 actieve winlijnen, zullen ze een winnende combinatie creëren.

BACKGROUND LUCKY LADY CHARM

Scatter symbool

De glazen bol is het scatter symbool. Scatter symbolen betalen vanaf 2 symbolen in zicht. Deze hoeven dus niet op een winlijn te staan. 3 of meer scatter symbolen in zicht starten ook nog eens het free spins feature.

 • 15 vrije spelen en x3 multiplier

LOGOWILD symbool

Het WILD symbool, de Lucky Lady, kan de vorm van alle andere symbolen kunnen aannemen, met uitzondering van het scatter symbool. Het wild symbool komt voor op alle rollen. Winsten in combinatie met het Lucky Lady WILD symbool worden verdubbeld.

Free Spins

Tijdens het hoofdspel activeren 3 of meer glazen bol scatter symbolen in zicht het Free Spins feature. Free Spins worden met dezelfde inzet gespeeld als de ronde welke de free spins activeert. Je ontvangt 15 Free Spins en de winsten gedurende deze gratis spelen worden x3 uitbetaald. 3 of meer scatter symbolen in zicht tijdens de Free Spins verhoogt het aantal vrije spelen.

Dubbel of niets gamble

gamble

Na een winnende spin heb je de keuze of je je winst wilt innen of probeert te verhogen door het dubbel of niets gokspel te spelen. Als je op “GOKKEN” klikt, wordt er een nieuw scherm geopend met een gesloten speelkaart. Aan beide kanten zie je rode en zwarte knoppen waarop je moet klikken om te kiezen welke kleur je denkt dat de kaart is. Je kunt ook het bedrag zien dat je aan het gokken bent, je potentiële winsten en de vorige kaarten die zijn onthuld. Als je gok correct is, kun je je winst gebruiken om opnieuw te spelen of terug te keren naar het hoofdspel. Als je gok echter niet correct was, gaan al je winsten verloren.

Onze aanbeveling

Lucky Lady Charm deluxe behoort tot de klassiekers van Novomatic – Greentube. De keiharde volatiliteit voert de spanning op. Bereik jij de Free Spins en gunt het spel je een aantal retriggers, dan zijn torenhoge winsten meer regel dan uitzondering. Spelen dus, maar niet spelen voor 5 of 10 minuutjes. Je moet wel even volhouden voor een doorslaggevend resultaat!

No results found.

Beschikbaar bij

No results found.

Wat is je leeftijd?

Wil je gebruik maken van de (welkomst) bonussen?

Welkomstbonussen en acties zijn alleen geldig vanaf 24 jarige leeftijd. Wij zijn verplicht om naar deze leeftijd te vragen. 

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!

Geen toegang

Je hebt aangegeven dat je onder de 24 bent, helaas kunnen we je geen toegang geven tot onze website.

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!