24+
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mighty Elephant Diamond Link

Greentube Diamond Link Mighty Elephant is het logischt antwoord op de succesvolle Lock & Win serie spellen van Aristocrat.

5 / 5

Betsimpel.nl » Spellen » Coin Respin Feature » Mighty Elephant Diamond Link
Pluspunten
  • aantal winlijnen: 25
  • minimale inzet: €0,25
  • maximale inzet: €20 (bij sommige casino's €50)
  • maximale win: 1.000x inzet
  • volatiliteit: gemiddeld
  • RTP: 95,01
  • 2 progressieve jackpots
  • coin respin feature
  • no cure no pay tijdens de free games
Minpunten
  • de RTP zou voor ons wat genereuzer mogen zijn

Het is tijd om op safari te gaan met ons beoordelingsteam terwijl je de majestueuze olifant op de rollen probeert te spotten. Gratis spins zijn er om de reis een beetje gemakkelijker te maken, net als de gegarandeerde winsten die ze met zich meebrengen! We zijn ook erg verheugd om de geweldige Diamond Link-jackpotfunctie van Novomatic in deze slot te zien, met een Grand Jackpot van ten minste 1000x je inzet!

Maak je klaar voor een Afrikaans avontuur als geen ander!

DIAMOND LINK MIGHTY ELEPHANT BASE GAME

Symbolen

De symbolen zijn een belangrijk onderdeel van elk spel en die in de Diamond Link Mighty Elephant zijn van een hoge standaard. Lager uitbetalende symbolen zijn een Q, K en A. Middelgrote symbolen zijn onder meer een trommel, een Zulu-schild, een hut en een baobabboom. De twee best betalende symbolen zijn een olifant en de WILD, het masker van een sjamaan. Het spel heeft ook twee scatters. Het zonneboom pictogram start de gratis spins en de blauwe diamanten starten de Diamond Link-functie.

Winlijnen

Wanneer  3 of meer identieke symbolen verschijnen op aangrenzende rollen, beginnend met de meest linkse rol, langs een van de 25 actieve winlijnen, zullen ze een winnende combinatie creëren. Het masker van sjamaan WILD symbool en de Olifant betalen vanaf 2 symbolen op winlijn.

WILD symbool

Het WILD-symbool vervangt alle andere symbolen, behalve het scatter symbool en de diamanten.

Scatter symbool

Het zonneboom symbool is het scatter symbool. 3 zonneboom symbolen in zicht, activeren het free games feature.

Free games feature

3 zonnneboom symbolen gedurende de free games feature voegen 7 extra gratis spins toe aan het resterende aantal vrije spelen. Oasis symbolen verschijnen enkel op rol 2, 3 en 4.

No cure no pay

Gedurende de free games serie krijg je voor iedere spin die niet winnend is, een gratis nieuwe spin aangeboden. No cure no pay dus!

Royal Blue Diamonddiamond riches oasis link progressie meter

Royal Blue Diamond symbolen in zicht, gedurende de free games, blijven staan op de “diamond progressie meter”. Dat wil zeggen dat je gedurende de free games in plaats van 6 diamanten in zicht er 5 of minder in zicht hoeft te verkrijgen om het Diamond Link feature te kunnen starten.

Diamond Link feature

6 of meer blauwe diamanten activeren het Diamond Link feature – zowel tijdens het basisspel als tijdens de serie free games!

DIAMOND LINK MIGHTY ELEPHANT FEATURE START

Alle diamanten in beeld en hun waardes krijgen bij de start van het feature de waardes van roze diamanten. Je krijgt 3 free spins aangeboden. De blauwe diamanten die het feature activeren kleuren dus roze en blijven behouden en de andere rollen draaien opnieuw.

DIAMOND LINK MIGHTY ELEPHANT FEATURE ROSE DIAMANTEN

Komt er wederom een roze diamant erbij, dan wordt ook dit vastgehouden en de free spins worden weer opgehoogd tot 3. Lukt het je niet om binnen 3 free spins nogmaals een roze diamant in zicht te krijgen, dan eindigt het feature. Bevat een van de roze diamanten een jackpot tekst, dan wordt die jackpot gewonnen! Het feature eindigt ook als alle posities bezet zijn met roze diamanten (15). Dan win jij de Grand Jackpot!

Jackpots

Diamond Link Mighty Elephant  heeft 4 jackpots.

 • Mini Bonus : 10x je inzet
 • Minor Bonus : 50x je inzet
 • Major Jackpot : progressief startend met 200x je inzet
 • Grand Jackpot : progressief startend met 1000x je inzet

1% van je inzetten wordt gereserveerd voor de progressieve jackpots!

Gamble

Winsten uit het basisspel EN uit de free games kun je inzetten in een dubbel of niets gamble. Er wordt een deck kaarten getoond en je moet raden of de volgende kaart rood of zwart zal zijn. Afhankelijk van je inzet zal er een maximaal bedrag zijn wat je in het dubbel of niets risico kunt inzetten.

DIAMOND LINK GAMBLE SCREEN MIGHTY ELEPHANT

Onze aanbeveling

Greentube Diamond Link Mighty Elephant is het logischt antwoord op de succesvolle Lock & Win serie spellen van Aristocrat. De keuze voor jungle symbolen is goed – Afrikaanse thema’s doen het goed. In de uitvoering heeft Greentube niets aan het toeval overgelaten, features, opties, de keuze is reuze. Voor ons een topper uit de serie “coin respin features”, zoals wij ze noemen. Met een gemiddelde volatiliteit goed voor een breed publiek.

GREENTUBE MIGHTY ELEPHANT DIAMOND LINK

 

 

No results found.

Beschikbaar bij

No results found.

Wat is je leeftijd?

Wil je gebruik maken van de (welkomst) bonussen?

Welkomstbonussen en acties zijn alleen geldig vanaf 24 jarige leeftijd. Wij zijn verplicht om naar deze leeftijd te vragen. 

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!

Geen toegang

Je hebt aangegeven dat je onder de 24 bent, helaas kunnen we je geen toegang geven tot onze website.

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!