24+
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Money Train 2

Terug met een groter winstpotentieel dan Money Train en basisfuncties die ervoor zorgen dat meer dan alleen de rollen aan het rollen zijn. Met een winst van 50.000x je inzet voor het grijpen, zou Money Train 2 het avontuur van je leven kunnen bieden.

5 / 5

Pluspunten
  • Geweldige animaties
  • Niet winnende free spins in het respin feature verhogen toch de multiplier met x1
  • Je hebt de mogelijkheid om het feature te kopen
  • Tijdens de free-spins kan de matrix zich uitbreiden naar 4x6 of 4x7 posities
Minpunten
  • De free spins starten automatisch
  • Het duurt even voor je de functies van alle symbolen begrijpt

RELAX GAMING SYMBOL MONEY TRAINEen opwindende treinrit die je als speler niet wil missen!

Terug met een groter winstpotentieel dan Money Train en basisfuncties die ervoor zorgen dat meer dan alleen de rollen aan het rollen zijn. Met een winst van 50.000x je inzet voor het grijpen, zou Money Train 2 het avontuur van je leven kunnen zijn.

Winlijnen

Money Train 2 heeft 40 winlijnen van links naar rechts. Winsten worden gegenereerd door 3 of meer gelijke symbolen op een van deze winlijnen.

Volatiliteit

De volatiliteit van Money Train 2 is hoog.

Symbolen

De symbolenset van van het basisspel van Money Train 2 bestaat uit de volgende symbolen:

RELAX GAMING SYMBOLSRELAX GAMING MONEY TRAIN 2 SYMBOLS RELAX GAMING MONEY TRAIN 2 SYMBOLS Money Train 2 - Relax Gaming Wild SymbolMoney Train 2 - Relax Gaming Scatter Symbol

Basisspel

Money Train 2 wordt gespeeld in een 5×4 matrix waarbij iedere positie een kleine rol is. In totaal spinnen er dus 40 rollen per spel. Money Train 2 - Relax Gaming Base Game

Wild Symbool

Het WILD symbool vervant alle symbolen op de rollen voor lijnwinsten.

Scatter symboolMoney Train 2 - Relax Gaming Scatter Symbol

Het BONUS scatter symbool kan verschijnen op alle rollen.

Respin-functie

De respin-functie wordt geactiveerd wanneer 2 BONUS symbolen in zicht verchijnen. Elk BONUS symbool onthult een multiplier. De multipliers worden bij elkaar opgeteld en er worden respins geactiveerd, tot er een winst valt. Iedere reelspin zonder een winnende combinatie verhoogt de multiplier nog met x1. Als er een winst behaald wordt, wordt deze vermenigvuldigd met de multiplier en eindigt het respin feature.

Money Cart Bonus Ronde

3 of meer BONUS  scatter symbolen in zicht activeren het Money Cart Feature. MONEY TRAIN 2 BASE GAME

money cart triggered money train 2 Tijdens het Money Cart Feature krijg je als speler 3 free games. Valt er in een van deze 3 free games wederom een BONUS symbool, dan wordt het aantal free games weer opgehoogd naar 3. free spins win money train 2 Indien er 4 BONUS symbolen op een rol (horizontaal) gestapeld zijn, komt er een 6e en 7e horizontale rol bij – met kans op nog meer features.

money train coin feature nearly full

Als er binnen 3 free games geen BONUS symbool meer gescoord wordt, eindigt het feature en wordt je basisinzet met de waarde uit de multiplier vermenigvuldigd. x8199 multiplier money train 2 Tijdens de Money Cart Bonus Ronde zijn er tal van features acties – elk met zijn eigen(zinnige) symbool.

Money Train 2 - Relax Gaming Payer
Payer – onthult een veelvoud van de inzet en telt die op bij alle andere symbolen op de rollen
Money Train 2 - Relax Gaming Sniper
Sniper – onthult een veelvoud van de inzet en verdubbelt de waardes van 3 tot 8 andere bonussymbolen. Dit symbool kan meerdere keren op hetzelfde bonussymbool in werken.
Money Train 2 - Relax Gaming - Persistent Payer
Persistent Payer – onthult een veelvoud van de inzet en voegt die toe aan alle andere symbolen op de rollen voor die ronde en de volgende rondes. Dit symbool betaalt zelf niet uit.
Money Train 2 - Relax Gaming Collector
Collector – onthult een veelvoud van de inzet en verzamelt alle zichtbare waarden op de rollen en telt die op bij zijn eigen waarde.
Money Train 2 - Relax Gaming Necromancer
Necromancer – onthult een veelvoud van de inzet en brengt tussen 2 en 7 al gebruikte, niet blijvende speciale bonussymbolen weer tot leven (Collector, Payer, Collector/Payer of Sniper)
Money Train 2 - Relax Gaming Persistent Sniper
Persistent Sniper – onthult een veelvoud van de inzzet en verdubbelt na afloop van die ronde en de daaropvolgende rondes de waardes van 3 tot 8 andere bonussymbolen. Dit symbool kan meerdere keren op hetzelfde bonussymbool inwerken.
Money Train 2 Collector Payer
Collector / Payer – onthult een veelvoud van de inzet en telt de som van alle andere zichtbare waardes op bij zijn eigen waarde. Daarna wordt de bijgewerkte waarde opgeteld bij alle andere symbolen op de rollen.
Money Train 2 - Relax Gaming Reset Plus
Reset Plus – onthult een veelvoud van de inzet en verhoogt de beginwaarde van de resterende rondes met +1
Money Train 2 - Relax Gaming - Persistent Collector
Persistent Collector – onthult een veelvoud van de inzet en verzamelt alle zichtbare waardes op de rollen en telt die op bij zijn eigen waarde, na afloop van die ronde en de daaropvolgende rondes. Dit symbool telt zelf niet mee.

Buy-in

Duurt het jou te lang voor je het feature activeert, of ben je verknocht geraakt aan de diversiteit van het Money Cart Feature, dan kan je het feature ook kopen tegen betaling van 100x je inzet.

Onze aanbeveling

Superlatieven komen te kort. Money Train 2 is een GEWELDIG spel. Het duurt even voordat je de functie van alle verschillende symbolen onder de knie hebt, maar he
t buy-in feature geeft je de mogelijkheid het feature snel weer te activeren. Ongelofelijk mooie animaties. Een score van 5.5/5 als dat mogelijk zou zijn. De favoriet van onze redactie dus, ook die van jou?

No results found.

Beschikbaar bij

No results found.

Wat is je leeftijd?

Wil je gebruik maken van de (welkomst) bonussen?

Welkomstbonussen en acties zijn alleen geldig vanaf 24 jarige leeftijd. Wij zijn verplicht om naar deze leeftijd te vragen. 

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!

Geen toegang

Je hebt aangegeven dat je onder de 24 bent, helaas kunnen we je geen toegang geven tot onze website.

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!