24+
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Random Runner 15


Claim een welkomstbonus van €100
Betsimpel.nl » Spellen » Classic slots » Random Runner 15
Pluspunten
    • Het origineel benaderd
    • Klassieke look & feel
    • Kan heel erg grillig zijn
    • Hoge RTP (return to player = uitbetaalpercentag)
Minpunten
    • Kan heel erg grillig zijn

Liefde op het eerste gezicht: het origineel3

Het geluid, de grote symbolen, de frisse kleuren en dat allemaal x3. Immers, de Random Runner 15 zijn eigenlijk 3 topspellen van de Random Runner die je simultaan speelt. 3x dus die spanning of er op 1 of meer van de 5 winlijnen een win ontstaat van 3 gelijke symbolen. Die symbolen zijn ook nog eens vaak gegroepeerd op de 5 rollen, waardoor er vaak meerdere wins gelijktijdig ontstaan.

 

Volatiliteit

De Random Runner is een piekmachine. De Random Runner 15 is …

Natuurlijk kunnen de 3 spellen die je simultaan speelt elkaar compenseren / opheffen v.w.b. volatiliteit. Echter, het kan natuurlijk ook voorkomen dat alle 3 de simultane spellen kwade of goede zin hebben. In het eerste geval eet gooi jij je telefoon of toetsenbord tegen de dichtstbijzijnde muur. In het 2e geval zijn het loftrompetten en euforie. Voor de thrillseeker dus!

Deze versie, gemaakt door Eurocoin Interactive benadert het origineel perfect.

Verdubbelaar

Gewonnen credits kunnen in een gamble / risico / verdubbelaar ingezet worden. Er wordt een deck met kaarten getoond en de speler moet raden of de volgende kaart rood of zwart zal zijn. Bij de juiste keuze wordt de inzet verdubbeld, anders gaat de inzet verloren en eindigt het spel.

 

Onze aanbeveling

Speel dit jeugdsentiment en waan je in het tijdperk waarin de overheid de piekmachines nog niet verboden had. Stel je zenuwen op de proef en ga voor die mega-klapper!

Beschikbaar bij

4.5
4.5/5
Live game shows, live roulette, live blackjack, bingo

Speel bewust 18+

Wat is je leeftijd?

Wil je gebruik maken van de (welkomst) bonussen?

Welkomstbonussen en acties zijn alleen geldig vanaf 24 jarige leeftijd. Wij zijn verplicht om naar deze leeftijd te vragen. 

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!

Geen toegang

Je hebt aangegeven dat je onder de 24 bent, helaas kunnen we je geen toegang geven tot onze website.

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!