24+
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Reel King Megaways™

Welkomstbonus via Betsimpel.nl
Bet365 casino
Nu tot €100,- wedkrediet als welkomstbonus
Registreer direct voor deze bonus!
Betsimpel.nl » Spellen » Free Games Series » Reel King Megaways™
Pluspunten
  • Heel veel actie en animaties
  • Gewonnen vrije spelen nog een keer inzetten in een gamble
  • Retrigger van serie vrije spelen
  • Megaways principe met multiplier
Minpunten
  • In het begin kan het spel complex overkomen
  • Als je het spel opnieuw opstart, blijft de laatst gespeelde inzet niet onthouden

Reel King Megaways™

van Astra – Inspired Gaming doet op het eerste gezicht complex aan. De juiste animaties echter bij iedere spelsituatie leiden jou haarfijn door dit avontuur. Naast het Megaways™ concept, draait het spel om de spaarladder aan de linkerzijde van het speelveld, teneinde de free games series met multiplier te bereiken.

Megaways™

Levert een van de winlijnen een winnende combinatie op, dan exploderen deze symbolen en verdwijnen. De bovenliggende symbolen vallen omlaag en de vacante positie die bovenaan de rol ontstaat wordt opgevuld door nieuwe symbolen. Wordt er een winnende combinatie gevormd met een van de symbolen boven de rollen, dan wordt dit symbool ook vervangen.

Zo kan een bijna oneindige opeenvolging van winnende combinaties ontstaan, telkens wanneer er nieuwe symbolen verschijnen is er weer een mogelijkheid tot nieuwe winnende combinaties. Zijn de laatste winnende symbolen geëxplodeerd en vervangen door niet winnende combinaties, dan wordt het totaal van alle winsten opgeteld.

Klik hier voor een volledige beschrijving van het Megaways principe.

Wild symbool

Het WILD-symbool vervangt alle andere symbolen en is zowel in het basisspel als gedurende de vrije spelen actief (op de bovenste horizontale rol).

Spaarladder

Aan de linkerzijde van je speelveld zie je een ladder van 5 tredes die vervolgens leidt naar resp. Reel King, Super King en Mega King. Iedere keer als je het basisspel speelt, kunnen er random 1 of meer rollen geel gekleurd worden. Bij iedere winafhandeling als de symbolen exploderen, komt er een geel gekleurde rol bij. Het aantal geel gekleurde rollen aan het einde van de winafhandeling, bepaalt het aantal tredes wat je op de ladder maakt.

Lukt het je om alle 6 de rollen geel gekleurd te krijgen, dan maak je de stap op de ladder naar Reel King. Dit levert je 8-12 vrije spelen op en 1 of 2 Reel Kings. Exploderen er nog steeds winnende combinaties die vervangen worden door nieuwe wins, dan kan je ook nog het Super King en Mega King niveau bereiken. Hiervoor ontvang je resp. 8-20 vrije spelen en 2 of 3 Reel Kings en 8-25 vrije spelen met 3-6 Reel Kings.

Voorbeeld Mega King feature met tussen de 8 en 25 vrije spelen.

Eenmaal een van de 3 tredes behaald, wordt het speelveld voorzien van mini Reel Kings en gaan de rolletjes draaien. Er kan een geldelijke winst uitkomen, maar als 3 rollen geel kleuren van een mini Reel King dan ga je een stapje verder naar rechts voor meer vrije spelen. Komt er geen win op de rollen van de mini Reel King, dan verdwijnt deze. Als alle mini Reel Kings verdwenen zijn, dan is je exacte aantal vrije spelen bekend.

Gokken van vrije spelen

Het aantal gewonnen vrije spelen kan je nog inzetten op een rad. De uitkomst is onzeker … Je kan vrije spelen bijwinnen, of verliezen.

Free games series

Tijdens de free games serie, doet iedere win de multiplier met x1 ophogen. Let op – dit betekent dat aan het einde van je serie vrije spelen zelfs een geringere winst tot een aanzienlijk bedrag kan leiden. Bovendien kan de Reel King mystery de multiplier nog verder ophogen of je nog een aantal extra vrije spelen toekennen.

Multiplier

Tijdens de serie vrije spelen is er een multiplier actief die bij iedere win met x1 opgehoogd wordt.

Tijdens de serie vrije spelen kleuren de rollen rood in plaats van geel en is het mogelijk om vrije spelen te heractiveren.

Onze aanbeveling

Reel King Megaways is een spel met ontzettend veel actie! Je moet je even inleven in alle features, maar daarna kan het spel oneindig boeien! Wat ons betreft het spel van de week.

No results found.

Beschikbaar bij

No results found.

Wat is je leeftijd?

Wil je gebruik maken van de (welkomst) bonussen?

Welkomstbonussen en acties zijn alleen geldig vanaf 24 jarige leeftijd. Wij zijn verplicht om naar deze leeftijd te vragen. 

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!

Geen toegang

Je hebt aangegeven dat je onder de 24 bent, helaas kunnen we je geen toegang geven tot onze website.

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!