24+
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rise of Olympus

We houden van de manier waarop de Goden om de beurt waken over de symbolen terwijl ze vallen en hun Hand of God-bonus initiëren na elke verliezende draai. Laad de Wrath of Olympus meter volledig op en de Goden zullen de rollen op hun beurt met hun krachten bombarderen, waardoor je kans op het activeren van de gratis spins aanzienlijk wordt vergroot.

4 / 5

Betsimpel.nl » Spellen » Free Games Series » Rise of Olympus
Pluspunten
  • minimale inzet: €0,20
  • maximale inzet: €100
  • volatiliteit: hoog
  • RTP: 96%
  • mooie feature opbouw in 2 stappen
  • mooie graphics
Minpunten
  • spel doet in het begin erg complex aan

Rise of Olympus is een spannende online slot van Play n Go die spelers meeneemt op een reis door de Griekse mythologie.

Er zijn tal van bonusfuncties beschikbaar, waaronder gratis spins, transformerende symbolen en extra wilds.

Er is ook een indrukwekkende gratis spins-ronde met drie unieke bonusfuncties die symbolen verwijderen en transformeren en extra wilds aan de rollen toevoegen.

rise of olympus hand of god logo

Rise Of Olympus graphics

Rise of Olympus van Play n Go heeft een unieke look die zich onderscheidt van andere slots met het Griekse mythologiethema. In plaats van getekend te zijn in de klassieke stijl, worden alle goden weergegeven als superhelden met een moderne stijl.

Rise of Olympus Bonus Functies

De Hand of God functie wordt willekeurig geactiveerd na elke niet-winnende draai. Met het unieke vermogen om winnende combinaties te helpen creëren, zal de God die de leiding heeft, zijn kracht gebruiken om symbolen te transformeren, wilds toe te voegen of symbolen naar believen te verwijderen. Dit zijn dezelfde krachten die worden geactiveerd in de functie Wrath of Olympus.

De 3 Goden houden beurtelings de wacht rechts naast het speelvenster en kunnen na een niet winnende spin hun krachten het venster in slingeren. Iedere God heeft zijn eigen specialiteit:

RISE OF OLYMPUS - 3 GODS

 • Hades: een set symbolen verandert in een ander symbool
 • Poseidon: 1 of 2 WILD symbolen verschijnen
 • Zeus: twee sets symbolen worden volledig vernietigd

Heeft een God je de helpende hand aangereikt en zijn krachten verspeeld, dan neemt een van de 2 andere Goden zijn positie in.

Speelveld

Rise of Olympus wordt gespeeld in een 5×5 venster. De symbolen vallen van boven naar beneden in beeld en bij combinaties van 3 of meer gelijke symbolen heb je een win. Als er een win ontstaat met 3 symbolen, dan verandert het middelste symbool in WILD. De ander 2 symbolen verdwijnen, de WILD blijft achter in beeld en kan een nieuwe win vormen. In tegenstelling tot andere spellen met tuimelende rollen, zullen er geen nieuwe symbolen op de plaats vallen waar winnende combinaties van de rollen verdwijnen.

RISE OF OLYMPUS BASE GAMEMultiplier

Als er na het verwijderen van de symbolen weer een nieuwe win ontstaat, dan wordt de multiplier met x1 opgehoogd.

Winsten worden overzichtelijk links in beeld gepresenteerd en je zit midden in de “tabel” de multiplier oplopen telkens als er nieuwe wins ontstaan nadat de winnende symbolen verdwenen zijn.

Het feature bereik je in 2 stappen:

 1. Het vullen van de Wrath of Olympus meter
 2. Het leegspelen van een nieuw scherm met behulp van alle 3 de krachten van de Goden

Wrath of Olympus meter

RISE OF OLYMPUS WRATH OF OLYMPUS FEATURE

Als je de Wrath of Olympus meter volledig volgespeeld hebt, start de Wrath of Olympus Free Games feature. De Wrath of Olympus meter bestaat uit 3 secties en wordt enkel gevuld als er met GOD symbolen een win gevormd wordt.

Als je de Wrath of Olympus meter volgespeeld hebt, komt er een nieuw scherm in beeld vol met symbolen. Achtereenvolgens krijg je nu van alle 3 de Goden hulp en ze slingeren hun krachten het speelveld in. Lukt het met behulp van de 3 Goden om het speelveld volledig leeg te spelen, dan win je het Free Games feature. Lukt het niet om het speelveld leeg te spelen, dan wordt je win uitbetaald en eindigt het Wrath of Olympus feature.

RISE OF OLYMPUS CLEAR THE GRIDFree Games feature

Wanneer je de gratis spins activeert, heb je de mogelijkheid om je volatiliteit te kiezen, waarbij elke God een ander niveau van volatiliteit en potentieel biedt:

 • Zeus: lage volatiliteit
 • Poseidon: gemiddelde volatiliteit
 • Hades: hoge volatiliteit

rise of olympus clear the grid

 • – Hades: 4 gratis spins met de kans om te retriggerren met nog eens 4 gratis spins
 • – Poseidon: 5 gratis spins met de kans om te retriggerren met nog eens 5 gratis spins
 • – Zeus: 8 gratis spins met de kans om te retriggerren met nog eens 2 gratis spins

Tijdens de Free Games is in iedere spin een van de 3 krachten van de Goden actief!

 1. Hades: de ene set symbolen verandert in een andere
 2. Poseidon: er verschijnen maximaal twee extra wilds
 3. Zeus: twee sets symbolen worden vernietigd

Tijdens deze ronde wordt de vermenigvuldigingsmeter niet gereset. Het blijft maar stijgen, dus je kunt grotere en betere vermenigvuldigers tot 20x blijven verzamelen

rise of olympus free gamesOnze aanbeveling

Rise of Olympus van Play n Go is een zeer indrukwekkende online slot. Het lijkt erg op Moon Princess van dezelfde ontwikkelaar, maar heeft een ander thema dat spelers met verschillende interesses zal aanspreken.

Ondanks de schijnbare complexiteit van deze slot, duurt het niet lang om het spelmechanisme onder de knie te krijgen en uit te zoeken hoe alle bonussen samenkomen in één actievolle slot. We houden van de manier waarop de Goden om de beurt waken over de symbolen terwijl ze vallen en hun Hand of God-bonus initiëren na elke verliezende draai. Laad de Wrath of Olympus meter volledig op en de Goden zullen de rollen op hun beurt met hun krachten bombarderen, waardoor je kans op het activeren van de gratis spins aanzienlijk wordt vergroot.

De echte actie in deze gokkast vindt plaats wanneer je het raster leegmaakt. De gratis spins-functie Rise of Olympus heeft een enorm potentieel, met de mogelijkheid om bij elke gratis spin 5.000x je inzet te winnen. Je krijgt op dit moment de kans om de volatiliteit van je spel te beïnvloeden door te kiezen tussen de drie goden. Wat je ook kiest, je kunt tot 20 gratis spins opnieuw triggeren met een vermenigvuldiger tot 20x.

background rise of olympus

Beschikbaar bij

4.25
4.25/5
Wekelijks nieuwe bonussen!

Speel bewust 18+

Wat is je leeftijd?

Wil je gebruik maken van de (welkomst) bonussen?

Welkomstbonussen en acties zijn alleen geldig vanaf 24 jarige leeftijd. Wij zijn verplicht om naar deze leeftijd te vragen. 

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!

Geen toegang

Je hebt aangegeven dat je onder de 24 bent, helaas kunnen we je geen toegang geven tot onze website.

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!