24+
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Runner Runner Megaways

Welkomstbonus via Betsimpel.nl
BetCity casino
Nu 100% tot €200,- welkomstbonus
Registreer direct voor deze bonus!

5 / 5

Betsimpel.nl » Spellen » Megaways™ » Runner Runner Megaways
Pluspunten
  • Voor de high-rollers een hoge volatiliteit
  • Winst multiplier gedurende serie vrije spelen
  • Mogelijkheid in de serie vrije spelen om nog vrije spelen bij te winnen (dit doet de Big Runner deluxe van Stakelogic bijvoorbeeld niet).
  • Autostart mogelijkheid via spatiebalk op desktop
  • Verplaatsbare startknop of “willekeurig aanraken” modus om het spel te starten op mobiel.
Minpunten
  • Zeer hoge volatiliteit
  • De vrije spelen serie komt niet frequent
  • Op mobiel in portrait modus is niet het gehele spel zichtbaar.
  • Op mobiel moeilijk te vinden hoe je het spel kan verlaten

Runner Runner is een Random Runner variant volgens het Megaways™ principe met tot 117.649 winlijnen

SUPER STAKE™

Runner Runner Megaways™ heeft een BAR als wild-symbool, welk actief wordt als je SUPER STAKE™ activeert. Het activeren van SUPER STAKE, kost 2x de basisinzet extra! Een WILD-symbool vervangt alle andere symbolen behalve de scatter-KROON.

Random  Runner

De layout van Runner Runner Megaways™ heeft dezelfde kenmerken als het Random Runner origineel. De Random Runner had zijn rollen gelabeld A t/ C, de Big Runner heeft de labels A t/m F. De gebruikte symbolen zijn de alom bekende kroon, bar, ster, rode 7, druiven, meloenen, aardbeien, bellen, pruimen, sinaasappels, en citroenen

117.649 winlijnen

Runner Runner Megaways™ heeft maar liefst tot 117.649 winlijnen, verdeeld over de 6 rollen. Bij iedere spin wordt in het Megaways™ venster aangegeven hoeveel combinaties er mogelijk zijn. Dit is de vermenigvuldiging van de symbolen per rol voor alle 6 de rollen. In zijn meest ultieme vorm zijn dit 6 rollen met 7 symbolen in zicht: 7x7x7x7x7x7 = 117.649 winlijnen.

Levert een van de winlijnen een winnende combinatie op, dan exploderen deze symbolen en verdwijnen. De bovenliggende symbolen vallen omlaag en de vacante positie die bovenaan de rol ontstaat wordt opgevuld door nieuwe symbolen.
Zo kan een bijna oneindige opeenvolging van winnende combinaties ontstaan, telkens wanneer er nieuwe symbolen verschijnen is er weer een mogelijkheid tot nieuwe winnende combinaties. Zijn de laatste winnende symbolen geëxplodeerd en vervangen door niet winnende combinaties, dan wordt het totaal van alle winsten opgeteld.

Vrije spelen

Het overprinted scatter KROON-symbool activeert bij 4 of meer in zicht een serie van vrije spelen. De vrije spelen worden in hetzelfde venster afgespeeld.

HOLD

Onder alle rollen bevindt zich een HOLD symbool. Deze HOLD wordt actief als er 3 scatter KROON-symbolen zich in zicht bevinden. Er volgt dan een gratis respin met kans op een 4e KROON teneinde de serie vrije spelen te activeren.

Gokken met gewonnen credits

Gewonnen credits kunnen ingezet worden in een dubbel of niets gok. Deze gok wordt uitgevoerd middels een munt met aan een zijde een STER-symbool en aan de andere zijde een 7-symbool. Je mag tot 5x inzetten om te verdubbelen, dan wordt aangegeven maximum bereikt en wordt de winst automatisch geïncasseerd.

Op het kleine display zie je de vorige keuzes (7 of STER) wat je gemaakt hebt. In dit geval dus al 1x goed gegokt. In het venster gokbeloningen – een beetje ongelukkige vertaling – wordt het bedrag weergegeven wat je kan winnen bij de juiste keuze.

Ook de totale winst van een serie vrije spelen kan je inzetten in deze verdubbelaar!

Onze aanbeveling:

Runner Runner Megaways™ is een hard maar attractief spel. De Superstake™ optie geeft je nog net iets meer beleving en spanning. De retro symbolen en look kunnen onze goedkeuring dragen!

 

Beschikbaar bij

4.5
4.5/5
Live game shows, live roulette, live blackjack, bingo

Speel bewust 18+

Wat is je leeftijd?

Wil je gebruik maken van de (welkomst) bonussen?

Welkomstbonussen en acties zijn alleen geldig vanaf 24 jarige leeftijd. Wij zijn verplicht om naar deze leeftijd te vragen. 

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!

Geen toegang

Je hebt aangegeven dat je onder de 24 bent, helaas kunnen we je geen toegang geven tot onze website.

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!