24+
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sheriff Colt

Hoe meer scatters je wint, hoe meer je zijn whiskyfles vult, wat uiteindelijk tot gratis spins leidt. Jee-ha!

4 / 5

Betsimpel.nl » Spellen » Beginnende speler » Sheriff Colt
Pluspunten
  • aantal winlijnen: 10
  • minimale inzet: € 0,10
  • maximale inzet: € 10
  • maximale win: 5.152x inzet
  • volatiliteit: gemiddeld
  • RTP: 96,13%
Minpunten
  • 585 scatters behalen voor het Super Gratis Spins Bonusspel lijkt een onmogelijke opgave
  • het speelvenster zonder omlijning oogt onrustig

Sheriff Colt zoekt een hulpje.

Als je hem kunt helpen om de vervelende bandieten op te pakken, kan hij je misschien belonen.SHERIFF COLT

Hoe meer scatters je wint, hoe meer je zijn whiskyfles vult, wat uiteindelijk tot gratis spins leidt. Jee-ha!

Thema en afbeeldingen

De cartoonachtige kwaliteit en geanimeerde iconen vertellen een verhaal, waardoor Sheriff Colt veel meeslepender aanvoelt dan je een standaard online gokspel.

Sheriff Colt heeft nogal een kantoor. Vergeet de standaard PC, telefoon en draaistoel – de items op zijn bureau wijzen op een veel opwindender carrière dan gemiddeld, zoals whiskyflessen, vergrootglazen, messen, postzegels en gekrabbelde notities.

SHERIFF COLT BASE GAMESheriff Colt-bonusfuncties

– Sticky WILDS

Sticky WILDS activeren een respin en blijven op de rollen totdat de respin eindigt. De respin eindigt als er geen nieuw WILD symbool op de rollen verschijnt. De WILDS in dit spel is de badge van de sheriff. Als het je lukt om ten minste één WILD op elke rol te verkrijgen, zullen vijf extra gratis spins zich een weg banen door de saloon in jouw richting; nog beter, alle winsten worden vermenigvuldigd met drie.

– Groene bonusflessen

Drie of meer scatters zorgen voor gratis spins. Afhankelijk van het aantal scatters op de rollen in zicht ontvang je 10, 12 of 15 gratis spins.

sheriff colt - 10 free games

 • 3 scatter symbolen : 10 gratis spins
 • 4 scatter symbolen : 12 gratis spins
 • 5 scatter symbolen : 15 gratis spins

Het scatter-symbool is een kleine groene fles met het label ‘bonus’. Elke keer dat het op de rollen verschijnt, schiet het elegant een shot sterke drank naar de grotere bonuskaraf aan de linkerkant van het scherm.

– Super gratis spins bonusspel

Zodra je 585 scatters hebt verzameld, wordt het bonusspel Super Free Spins ontgrendeld. Dit levert je tien gratis spins op en sticky wilds blijven actief totdat het gratis spins-spel is afgelopen.

sheriff colt sticky wilds base gameVerzamel WILD symbolen op alle 5 de rollen, dan krijg je 5 extra gratis spins. Voor alle winsten geldt een multiplier x3.

sheriff colt - 5 wilds 5 free gamesOns oordeel

De graphics zijn vermakelijk en de wins komen frequent genoeg om zelfs de meest cynische speler geïnteresseerd te houden. Het is gemakkelijk om in de sfeer van het Wilde Westen te komen en misschien wil je nog een ronde blijven. Echter, het verzamelen van 585 scatters lijkt een mission impossible … Leuk vanwege zijn lage volatiliteit en daarmee uitermate geschikt voor de beginnende speler.

sheriff colt banner

No results found.

Beschikbaar bij

No results found.

Wat is je leeftijd?

Wil je gebruik maken van de (welkomst) bonussen?

Welkomstbonussen en acties zijn alleen geldig vanaf 24 jarige leeftijd. Wij zijn verplicht om naar deze leeftijd te vragen. 

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!

Geen toegang

Je hebt aangegeven dat je onder de 24 bent, helaas kunnen we je geen toegang geven tot onze website.

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!