24+
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Slots

Slots is komen overwaaien van onze zuiderburen. In België is het met afstand het meest populaire spel in horeca en speelhallen

5 / 5

Pluspunten
  • behendigheidselementen in spel
  • waarde voor je geld
  • lage volatiliteit
  • geschikt voor beginnende spelers
Minpunten
  • geen jackpots of echte knallers qua win
  • spelletje duurt langer dan gewoonlijk

SLOTS

Slots is komen overwaaien van onze zuiderburen. In België is het met afstand het meest populaire spel in horeca en speelhallen – daar vanwege wettelijke voorschriften echter uitgebeeld met dobbelstenen (in België teerlingen genaamd).

Slots in Nederland

In Nederland is het spel ook uitgebracht door resp. Elam Group en Eurocoin Gaming als onderdeel van de Master Games en iPub game bundel. Deze launches waren ook zeer succesvol omdat de speler het ervaart als een skill-game / behendigheid. In Nederland zijn de dobbelsteen symbolen vervangen door traditionele gokkast symbolen : triple bar, klokken, sterren, zevens, meloenen, aardbeien, pruimen, sinaasappels, citroenen en kersen.

De nu door Greentube / Eurocoin Interactive gelanceerde versie voor online casino’s “SLOTS” is ook een strategie / behendigheidsspel, enige vorm van behendigheid is dus een pre! De keuzes die je maakt in diverse situaties bepalen je potentiele winsten.

Er is gekozen voor dezelfde retro of vintage look van de symbolen, achtergrond en sounds dan de landbased versies waarvan Slots afgeleid is.

Spelverloop

Het doel van het spel is om de in het midden getoonde strip met 3 fruitsybolen te plaatsen in een van de 4 matrices, op een zodanige manier dat er 3 gelijke symbolen op een horizontale of diagonale winlijn verschijnen.

Hoe meer winlijnen je in de 4 matrices completeert, hoe hoger je winst. Als alle 4 de matrices volgespeeld zijn en er dus geen strip met fruitsymbolen meer geplaatst hoeft te worden, wordt het aantal winlijnen geëvalueerd en je prijs bepaald. Hoe meer winlijnen, hoe hoger je prijs.

Bonus Feature:

Extra punten kunnen gescoord worden indien:

 • Een matrix gevuld is met 9 gelijke symbolen (200 extra punten)
 • 3 winlijnen compleet zijn (1,5x de totale score gerealiseerd)
 • 4 winlijnen gerealiseerd zijn (2x de totale score gerealiseerd)

Extra Bonus Ronde:

Indien er minimaal 240 punten gescoord worden, dan start een bonus ronde waarin alle scores verdubbeld worden. De score van deze bonusronde wordt opgeteld bij je oorspronkelijke score.

Extra Bonus Ronde Slots
Extra bonous ronde Slots

Tips:

Gedurende het spel zie je in de matrices strippen transparant knipperen. Dit is geen strategisch advies, dit is enkel een indicatie in welke matrix je de strip die je moet plaatsen zou kunnen plaatsen.

De knipperende indicatie van winlijnen gedurende het spel zijn wel een strategisch advies – een indicatie als er een prijs behaald kan worden met het plaatsen van een strip fruitsymbolen in een bepaalde matrix.

Onze aanbeveling

Slots is een leuk spel, wat de speler bezighoudt. De volatiliteit is gemiddeld en daardoor geschikt voor een brede doelgroep. De winfrequentie is iets meer dan 1 op 4. Met een uitbetaling (RTP) van nagenoeg 95% kan dit spel zich meten met alle andere zgn. videoslots die wel de naam slots dragen, maar welke natuurlijk een puur kansspel zijn, vergeleken met dit pseudo behendigheidsproduct.

No results found.

Beschikbaar bij

No results found.

Wat is je leeftijd?

Wil je gebruik maken van de (welkomst) bonussen?

Welkomstbonussen en acties zijn alleen geldig vanaf 24 jarige leeftijd. Wij zijn verplicht om naar deze leeftijd te vragen. 

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!

Geen toegang

Je hebt aangegeven dat je onder de 24 bent, helaas kunnen we je geen toegang geven tot onze website.

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!