24+
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Super Flip

Super Flip is een leuk en eenvoudig spelletje. De Respin geeft je net wat meer spanning als je een “bijna-win” combinatie had. Het omkeren van de rollen is niet nieuw, maar wel attractief. Uitermate geschikt voor de beginnende en relaxte speler

3 / 5

Pluspunten
  • minimale inzet: €0,20
  • maximale inzet: €100
  • volatiliteit: gemiddeld
  • RTP: 96%
  • simpel spelletje - voor beginnende speler
Minpunten
  • lage hitfrequentie in free games
  • frequentie free games niet hoog

SWITCH

ORIGINELE FOLDER ELSTAR UNIDESA SWITCH 1999
Originele folder uit 1999 van de Switch van Unidesa, in Nederland verkocht door Elstar

Super Flip van Play ’n go hanteert het principe van Switch van Unidesa, een gokkast die in 1999 door Elstar (dochter van Elam Group) in Nederland op de markt gebracht is. SWITCH kwam op enig moment in een modus dat de rollen omgekeerd werden (of hoe je het interpreteert de wintabel omgekeerd). In deze modus stonden er nog maar 1 kers op iedere rol, maar het Cirsa of BAR symbool meerdere keren. Daardoor had je dus veel vaker kans op een jackpot en werden de kleine prijzen weggedrukt.
Super Flip van Play ’n Go is op hetzelfde principe gebaseerd. Gedurende de Free Spin feature worden de rollen ook omgedraaid.

Winlijnen

Super Flip heeft 20 winlijnen van links naar rechts en betaalt uit bij combinaties van 3 of meer gelijke symbolenop winlijn.

Respin

respin super flip play 'n go
Indien de rollen 1 en 2 met hetzelfde symbool gevuld zijn (6 gelijke symbolen dus) maar er is geen winst gevormd, dan spint rol 3 nog een keer gratis opnieuw voor een hernieuwde kans op winnende combinaties. Volgt er  wederom geen winst, dan is het spel afgelopen. De Respin volgt ook als de 6 gelijke symbolen met 1 of meer WILD symbolen gevormd worden!

WILD symbool

Het WILD symbool komt voor op alle rollen en kan de vorm aannemen van ieder ander symbool als dit tot een winnende combinatie op een van de 20 winlijnen leidt, met uitzondering van het scatter symbool.

super flip base game win plahy 'n goScatter

Het Super Flip symbool is het scatter symbool. Scatter winsten hoeven niet op lijn te vallen, maar in zicht.

Free Spin feature

3 scatter symbolen in zicht, activeren het Free Spin feature. Het Super Flip symbool is het scatter symbool.

win gedurende free spins super flip play 'n goRetrigger Free Spins

Komen er gedurende de Free Spins wederom 3 scatter symbolen in zicht, dan wordt het aantal resterende vrije spelen met 15 opgehoogd. Dit kan tot een maximum van 90 vrije spelen.

Gamble / Gokken

GAMBLE SCHERM PLAY 'N GO SUPER FLIP
Winsten kunnen worden ingezet in een GAMBLE. Hiervoor wordt een dek met kaarten getoond en je hebt als speler de keuze om te voorspellen of de volgende kaart rood of zwart is. Is je keuze correct, dan wordt je inzet verdubbeld. Kies je fout, dan verlies je je inzet.
Je kan ook kiezen voor een van de 4 symbolen, ruiten, schoppen, harten of klaveren. Indien je deze keuze correct maakt, dan wordt je inzet verviervoudigd.
Inzetten in de GAMBLE kan maximaal 5x of tot een aangegeven limiet – afhankelijk van je inzet

Onze aanbeveling

Super Flip is een leuk en eenvoudig spelletje. De Respin geeft je net wat meer spanning als je een “bijna-win” combinatie had. Het omkeren van de rollen is niet nieuw, maar wel attractief. Uitermate geschikt voor de beginnende en relaxte speler.

Beschikbaar bij

4.25
4.25/5
Wekelijks nieuwe bonussen!

Speel bewust 18+

Wat is je leeftijd?

Wil je gebruik maken van de (welkomst) bonussen?

Welkomstbonussen en acties zijn alleen geldig vanaf 24 jarige leeftijd. Wij zijn verplicht om naar deze leeftijd te vragen. 

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!

Geen toegang

Je hebt aangegeven dat je onder de 24 bent, helaas kunnen we je geen toegang geven tot onze website.

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!