24+

Super Wild Megaways™

Welkomstbonus via Betsimpel.nl
BetCity casino
Nu 100% tot €200,- welkomstbonus
Registreer direct voor deze bonus!

4 / 5

Betsimpel.nl » Spellen » Free Games Series » Super Wild Megaways™
Pluspunten
    • Herkenbaarheid van de Simply Wild
    • Winst multiplier gedurende serie vrije spelen
Minpunten
    • De vrije spelen serie komt niet frequent
    • Hoge volatiliteit

Symbolen

De gebruikte symbolen zijn de alom bekende rode 7, druiven, meloenen, aardbeien, bellen, pruimen, peren, sinaasappels, citroenen en kersen welke direct een prijs uitkeren. Deze symbolen worden aangevuld met het WILD-symbool, de scatter KROON en scatter SW-symbool.

Winlijnen

Super Wild Megaways™ heeft maar liefst tot 117.649 winlijnen, verdeeld over de 6 rollen. Bij iedere spin wordt in het Megaways™ venster aangegeven hoeveel combinaties er mogelijk zijn. Dit is de vermenigvuldiging van de symbolen per rol voor alle 6 de rollen. In zijn meest ultieme vorm zijn dit 6 rollen met 7 symbolen in zicht: 7x7x7x7x7x7 = 117.649 winlijnen.
Levert een van de winlijnen een winnende combinatie op, dan exploderen deze symbolen en verdwijnen. De bovenliggende symbolen vallen omlaag en de vacante positie die bovenaan de rol ontstaat wordt opgevuld door nieuwe symbolen.
Zo kan een bijna oneindige opeenvolging van winnende combinaties ontstaan, telkens wanneer er nieuwe symbolen verschijnen is er weer een mogelijkheid tot nieuwe winnende combinaties. Zijn de laatste winnende symbolen geëxplodeerd en vervangen door niet winnende combinaties, dan wordt het totaal van alle winsten opgeteld.

Serie rije spelen

Vier SW scatter-symbolen in zicht, activeert een serie vrije spelen. Gestart wordt met 12 vrije spelen + 5 vrije spelen voor elk extra (4+) SW scatter-symbool in zicht!

Tijdens de serie vrije spelen leveren 3 SW scatter-symbolen in zicht nog eens 5 extra vrije spelen op. 4 SW scatter-symbolen in zicht zelfs 10 extra vrije spelen.

WIN multiplier

Tijdens de vrije spelen serie is er een win-multiplier actief. Deze start met x1 en voor iedere prijs die afgehandeld is waarna er door vallende symbolen weer een nieuwe prijs ontstaat wordt deze multiplier met 1 opgehoogd.

WILD-symbolen

Het WILD-symbool vervangt ieder symbool, met uitzondering van scatter-symbolen. In dit geval dus het kroontje en SW symbool.

KROON-symbool

Het KROON scatter-symbool levert in zicht de volgende prijscombinaties op.
In het basisspel:
3 in zicht : een mystery tussen 2x inzet en 50x inzet
4 in zicht : een mystery tussen 4x inzet en 100x inzet
6 in zicht : een mystery tussen 10x inzet en 200x inzet
6+ in zicht : een mystery tussen 40x inzet en 500x inzet
In de serie vrije spelen:
3 in zicht : 10x inzet
4 in zicht : 25x inzet
5 in zicht : 50x inzet
6+ in zicht : 200x inzet

Gokken met gewonnen credits

Gewonnen credits kunnen ingezet worden in een dubbel of niets gok. Deze gok wordt uitgevoerd middels een munt met aan een zijde een STER-symbool en aan de andere zijde een 7-symbool.

Op het kleine display zie je de vorige keuzes (7 of STER) wat je gemaakt hebt. In dit geval dus al 1x goed gegokt. In het venster gokbeloningen – een beetje ongelukkige vertaling – wordt het bedrag weergegeven wat je kan winnen bij de juiste keuze.
Megaways™ spelconcepten zijn vaak grillig (hoge volatiliteit). Ondanks het grote aantal winlijnen komen de maximale, maar extreem hoge, wins zelden. Megaways™ spellen zijn derhalve uitermate populair onder de zogenaamde high-rollers; spelers met een hoger budget die graag alles of niets spelen.

No results found.

Beschikbaar bij

No results found.

Wat is je leeftijd?

Wil je gebruik maken van de (welkomst) bonussen?

Welkomstbonussen en acties zijn alleen geldig vanaf 24 jarige leeftijd. Wij zijn verplicht om naar deze leeftijd te vragen. 

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!

Geen toegang

Je hebt aangegeven dat je onder de 24 bent, helaas kunnen we je geen toegang geven tot onze website.

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!