24+
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Super6Timer

Exclusief voor BetCity

5 / 5

Betsimpel.nl » Spellen » Classic slots » Super6Timer
Pluspunten
  • combi van Oldtimer en Steptimer
  • mooie winanimaties
Minpunten
  • Joker symbool geen mystery tijdens Super Stake
  • enkel te spelen bij BetCity

Stakelogic verrast andermaal; met nu een combinatie van Oldtimer en Steptimer.

Het basisspel van Super6Timer wordt gespeeld op 3-8 rollen. Je speelt 6 Oldtimer spellen simultaan

 • Rol 1-3
 • Rol 2-4
 • Rol 3-5
 • Rol 4-6
 • Rol 5-7
 • Rol 6-8

Super6Timer is exclusief ontwikkeld voor BetCity. Je zult dus een account bij dit casino moeten aanmaken om Super6Timer te kunnen spelen. Doe dit nu via Betsimpel.nl en pak een mooie bonus mee.

Joker symbool

Ieder afzonderlijk joker symbool geeft in zicht een mystery win. Heb je de Super Stake modus geactiveerd, dan vervalt de mystery win en zijn 3 jokers op winlijn een winnende combinatie.

Winlijnen

Super6Timer heeft logischerwijs 30 winlijnen omdat je 6x op 5 winlijnen simultaan speelt.

Super6Timer van Stakelogic WIN

Jackpot

Er is een mystery jackpot actief die altijd start met een beginwaarde van €500 en kan oplopen tot €5.000. Hoe hoger je inzetten, hoe meer kans je maakt op de mystery jackpot. Van al je inzetten wordt deze mystery jackpot met 0,4% gevoedt.

Super Stake

Als je de Super Stake optie selecteert, welke enkel geactiveerd kan worden als alle 6 de spellen geselecteerd zijn, worden nudges actief op ril 2, 4, 6 en 8. Nudges kunnen rollen een stap omhoog of omlaag laten doen om (meer) winlijnen te genereren. Het nudgen gebeurt automatisch – Super6Timer is zo geprogrammeerd dat deze altijd de meest gunstige combinatie kiest. Het aantal nudges is 1 of 2 per spin en wordt alleen uitgevoerd als het ook daadwerkelijk tot een win leidt.

Winanimatie

De winanimatie is goed – onder het rollenvenster worden de prijzen die je behaald hebt herhaald. Dit maakt het overzichtelijk wat er nu precies uitbetaald is.

Onze aanbeveling

Super6Timer is een leuk en attractief spel. De combi van 2 succesvolle Barcrest klassiekers voorspelt veel goeds!

Het voelt af en toe wat vreemd aan als er een winnende combinatie gevallen is en de rollen worden verschoven. Je gaat dan wel naar een betere en hogere win toe, maar het voelt vreemd. Stakelogic had er ook voor kunnen kiezen om de mystery JOKER win achterwege te laten en deze winsten voor nudge uit te betalen.

Het vervallen van de mystery prijs voor een joker in zicht voelt als een afstraffing. Immers in normale modus is 1 joker al een prijs en in de duurdere Super Stake modus moet je 3 jokers op winlijn hebben om een prijs te krijgen.

super6timer banner background

No results found.

Beschikbaar bij

No results found.

Wat is je leeftijd?

Wil je gebruik maken van de (welkomst) bonussen?

Welkomstbonussen en acties zijn alleen geldig vanaf 24 jarige leeftijd. Wij zijn verplicht om naar deze leeftijd te vragen. 

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!

Geen toegang

Je hebt aangegeven dat je onder de 24 bent, helaas kunnen we je geen toegang geven tot onze website.

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!