24+
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sweet Bononza

Sweet Bonanza heeft een willekeurige multiplier tot 100x in de serie vrije spelen en winsten tot 21.100x je inzet
Betsimpel.nl » Spellen » Beginnende speler » Sweet Bononza
Pluspunten
    • geen “verborgen winlijnen” enkel symbolen tellen
    • geen fast play mogelijk
Minpunten
    • geen mogelijkheid om winsten in te zetten in een gok

Basisspel

Het basisspel van Sweet Bonanza wordt gespeeld in een 6×5 matrix (6 rollen met elk 5 symbolen in zicht. De layout van het spel is kinderlijk, lief, zoet. Het opmerkelijke aan dit spel is dat het geen winlijnen heeft, maar het aantal gelijke symbolen in zicht telt en daar prijzen aan verbindt. In totaliteit zijn er 10 symbolen, waarvan er 9 een prijs uitbetalen vanaf 8 symbolen in zicht. Het 9e symbool, het scatter-symbool in de vorm van een lolly, betaalt vanaf 4 symbolen in zicht uit.

Identiek aan het Megaways™ principe, ontploffen de symbolen waarmee een prijs gerealiseerd is en vallen de bovenliggende symbolen naar beneden. Van bovenaf worden de lege posities weer aangevuld. Ook nu kunnen er weer winnende combinaties ontstaan. Zo kan er een theoretisch oneindig lange winserie ontstaan.

Scatter-symbool

Het scatter-symbool de lolly activeert bij 4 in zicht een serie van 10 vrije spelen. Scatter symbolen komen voor op alle rollen. 3 scatter-symbolen in zicht tijdens de serie vrije spelen, verhogen het aantal vrije spelen met 5, zonder limiet.

MULTIPLIER

Het multiplier symbool is enkel actief tijdens de serie vrije spelen. Telkens als er een multiplier symbool verschijnt, krijgt het een willekeurige multiplier waarde tussen 2x en 100x. Doordat symbolen welke een prijs gerealiseerd hebben verdwijnen en aangevuld worden, kunnen er meerdere multipliers in zicht komen. Als alle wins uit een spin afgehandeld zijn, wordt die win vermenigvuldigd met alle multipliers in zicht!

INKOPEN – BUY-IN

Het spel biedt de mogelijkheid aan om voor een aangegeven bedrag de serie vrije spelen direct te activeren. Dit kan voor 100x je basis inzet. Dus bij de minimum inzet van euro 0,20 kan je het de serie vrije spelen activeren voor euro 20,-. Zo hoef je niet heel lang te spelen en af te wachten. Het zal echter meestal zo zijn dat het bedrag waarvoor je de serie vrije spelen koopt, hoger is dan je uiteindelijke winst uit deze serie.

Je kan er ook voor kiezen om voor 25% extra inzet te spelen, waardoor er meer scatter symbolen op de rollen actief zullen zijn en je de serie vrije spelen sneller activeert. Het kopen van de serie vrije spelen is op deze inzet niet mogelijk.

Beschikbaar bij

4.25
4.25/5
Wekelijks nieuwe bonussen!

Speel bewust 18+

Wat is je leeftijd?

Wil je gebruik maken van de (welkomst) bonussen?

Welkomstbonussen en acties zijn alleen geldig vanaf 24 jarige leeftijd. Wij zijn verplicht om naar deze leeftijd te vragen. 

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!

Geen toegang

Je hebt aangegeven dat je onder de 24 bent, helaas kunnen we je geen toegang geven tot onze website.

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!