24+

Temple of Medusa

Temple of Medusa van Microgaming introduceert Spreading Wild (horizontaal, verticaal en diagonaal) symbolen voor een nieuwe spelervaring.

4 / 5

Betsimpel.nl » Spellen » Beginnende speler » Temple of Medusa
Pluspunten
  • Serie vrije spelen
  • Eenvoudig spel voor de beginnende speler
  • Fast play modus
Minpunten
  • Hoge volatiliteit
  • Feature laat lang op zich wachten
  • Vrije spelen worden automatisch afgespeeld

Temple of Medusa van Microgaming introduceert Spreading Wild (horizontaal, verticaal en diagonaal) symbolen voor een nieuwe spelervaring.

Medusa

In de Griekse mythologie is Medusa een van de drie Gorgonen, verschrikkelijke zusters die er zo angstaanjagend uitzagen dat iedereen die ze zag in steen veranderde. Medusa werd onthoofd door Perseus, maar zelfs na haar dood bleef haar hoofd de afschrikwekkende kracht behouden.

Een afbeelding van haar hoofd werd gezien als een talisman, en vaak wordt een medusahoofd afgebeeld op het schild van Pallas Athene. Medusa is te herkennen aan een wilde haardos bestaande uit slangen.

 

Basisspel

Temple of Medusa wordt gepeeld in een 5×3 matrix met 25 winlijnen van links naar rechts. Er zijn in totaliteit 13 symbolen, waarvan er 10 een directe prijs uitbetalen bij 3 of meer op winlijn. Daarnaast zijn er 2 WILD-symbolen en het scatter-symbool.

WILD-symbolen

WILD-symbolen kunnen alle andere symbolen vervangen, behalve scatters. WILD-symbolen verschijnen enkel op rol 2, 3 en 4. Tijdens de Spreading Wilds Feature kunnen wild-symbolen zich verspreiden naar rol 1 en 5.

Spreading Wilds

Tijdens  het basisspel verspreid een WILD-symbool zich altijd. Dit kan willekeurig in horizontale, verticale of diagonale richting zijn. Het WILD-symbool kan zich in 1, 2 of alle richtingen verspreiden. Als het Speading Wild symbool zich in alle richtingen verspreid, worden ALLE omliggende symbolen WILD-symbolen. Verspreid het WILD-symbool zich richting een scatter, dan wordt deze scatter WILD terwijl de scatter functie ook behouden blijft.

Scatter-symbolen

Scatter symbolen kunnen verschijnen op rol 2, 3 en 4. Scatters hoeven niet op een winlijn te verschijnen, 3 scatters in zicht is het recept om de feature; een serie vrije spelen te activeren. De speler heeft hierbij de keuze uit 4 opties:

 • 15 free spins waarbij de Spreading Wild zich 1 richting uit verspreiden
 • 10 free spins waarbij de Spreading Wild zich in 2 richtingen verspreiden
 • 5 free spins waarbij de Speading Wild zich in alle richtingen verspreiden
 • Mystery free spins waarbij er willekeuring 5, 10 of 15 free spins toegekend worden
  • Tijdens mystery free spins wordt de richting van de Spreading Wild willekeurig geselecteerd

Tijdens de serie vrije spelen, kunnen 3 scatter symbolen de feature opnieuw activeren; het oorspronkelijke aantal free spins wordt bij het resterende aantal opgeteld.

Lucky Price

Tijdens het basisspel kan er een Lucky-Price gewonnen worden van 5000x je inzet als het Medusa symbool zijn slangen in alle richtingen stuurt en het scherm grotendeels omtovert in WILD-symbolen. Waarom aan deze prijs een speciale naam gegeven is, is ons niet duidelijk. Eigenlijk is het een “volle-bak”, als we er al een naam aan zouden willen geven.

Onze aanbeveling

Temple of Medusa is grappig, maar er is naast het Spreading Wild symbool weinig actie. Een nadeel is dat het spel (wij speelden het desktop bij Bingoal) niet met spatiebalk bedient kan worden. Ook verdwijnt je inzet achter de tijdsklok. Bij het hernieuwd starten van het spel wordt de oorspronkelijke inzet niet onthouden, maar start altijd weer op euro 1,00 inzet.

 

No results found.

Beschikbaar bij

No results found.

Wat is je leeftijd?

Wil je gebruik maken van de (welkomst) bonussen?

Welkomstbonussen en acties zijn alleen geldig vanaf 24 jarige leeftijd. Wij zijn verplicht om naar deze leeftijd te vragen. 

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!

Geen toegang

Je hebt aangegeven dat je onder de 24 bent, helaas kunnen we je geen toegang geven tot onze website.

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!