24+
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Thunder Struck Wild Lightning

Ga met Thor mee op zijn zoektocht om de onontdekte rijken te ontgrendelen en te verkennen, terwijl je tegelijkertijd geavanceerde graphics en geperfectioneerde features ervaart.

5 / 5

Betsimpel.nl » Spellen » Coin Respin Feature » Thunder Struck Wild Lightning
Pluspunten
  • 4 jackpots
  • link & win feature
  • je ontsluit features door 5x, 10x of 15x de free spins geactiveerd te hebben
  • aantal winlijnen: 40
  • minimale inzet: €0,20
  • maximale inzet: €16,00
  • maximale win: €240.000,00
  • volatiliteit: hoog
  • RTP: 96,10%
Minpunten

Thunderstruck Wild Lightning is het langverwachte vervolg op Thunderstruck® II. Fans van het originele spel zullen niet teleurgesteld zijn met deze boeiende nieuwe uitbreiding van het merk! Thunderstruck® Wild Lightning wordt niet alleen uitgebracht onder daverend applaus, maar ook onder een meeslepende audio-ervaring die speciaal voor deze game is gecomponeerd en geproduceerd. Een selecteerbare afspeellijst met 5 nummers is beschikbaar in het basisspel, zodat je je game-ervaring kunt aanpassen. Ga met Thor mee op zijn zoektocht om de onontdekte rijken te ontgrendelen en te verkennen, terwijl je tegelijkertijd geavanceerde graphics en geperfectioneerde features ervaart.

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld in een 5×4 matrix. Er zijn 5 rollen met elk 4 symbolen in zicht.

THUNDER STRUCK BASE GAMEThunder Struck Wild Lightning heeft 40 winlijnen van links naar rechts.

WILD-symbool

WILD symbolen in het basisspel vermenigvuldigen je winst met x2 of x5. WILDS gedurende het basisspel kunen gestapeld worden. WILD-symbolen vervangen alles symbolen met uitzondering van scatters en DONDERBALLEN.

Scatter symbool

Als je 20 scatter symbolen in het basisspel verzameld hebt, start het WILDSTORM feature.

WILDSTORM meter

Iedere keer als er 2 scatter symbolen in zicht komen en je dus net de free spin feature activering mist, wordt er +1 op de WILDSTORM meter toegevoegd. Bereikt de WILDSTORM meter de 20, dan start het SVARTALHEIM WILDSTORM feature.

Free Spin Features

3 of meer scatter symbolen in het basisspel activeert het Free Games feature. Er zijn 4 verschillende bonussen die je achtereenvolgens kunt activeren. Het 1e niveau is altijd beschikbaar, niveau 2, 3 en 4 bereik ja na resp. 5x, 10x en 15x het free games feature gespeeld te hebben.

Nidaviller: 6 vrije spelen met multiplier van x5, x8 of x12
Alfheim 9 vrije spelen met multiplier van x3, x5 of x8
Vanaheim 12 vije spelen met multiplier van x2, x4 of x6
Jortunheim: 15 vrije spelen met multiplier van x2, x3 of x5

Svartalheim Wildstorm Free Spin

Als je 20 scatter symbolen verzameld hebt in de WILDSTORM meter, dan is bij de volgende free spin activatie ook het SVARTALHEIM WILD STORM FEATURE actief.

Selecteer je het SVARTALHEIM WILD STORM feature, dan krijg je slechts 1 spin. Gedurende die spin kunnen 1-5 rollen volledig met WILD symbolen gevuld worden – voor de maximaal bereikbare win. Is er na deze ene spin geen winnende combinatie verschenen, dan blijft de WILDSTORM meter gevuld. Anders wordt deze gereset.

Jackpots

 • Mega: 15.000 x je inzet
 • Major: 150x je inzet
 • Minor: 50x je inzet
 • Mini: 25x je inzet

LINK & WIN feature

THUNDER STRUCK WILD LIGHTNING6 donderballen in zicht, activeren het LINK en WIN feature. Je krijgt 3 gratis spins en indien er gedurende deze 3 spins nog een DONDERBAL verschijnt, wordt het aantal gratis spins weer opgehoogd naar 3. Er kunnen gedurende dit feature nog 4 rijen ontgrendeld worden indien je

 • 15 thunderballen in zicht hebt ontgrendelt rij 5
 • 20 thunderballen in zicht hebt ontgrendelt rij 6
 • 25 thunderballen in zicht hebt ontrendelt rij 7
 • 30 thunderballen in zicht hebt ontgrendelt rij 8

Het feature eindigt indien je binnen 3 spins geen thunderball meer toevoegt, of indien het hele scherm gevuld is met thunderballen. In dat geval kan je je baan opzeggen als je op een hoge inzet gespeeld hebt!

Onze aanbeveling:

Thunder Struck Wild Lightning is een zeer aantrekkelijk spel. 4 features worden pas vrijgegeven als je bepaalde levels behaald hebt of de WILDSTORM meter volgespeeld hebt. Hierdoor heb je niet na een half uur spelen het gevoel dat je het spel al beheerst. Het spel biedt voldoende spanning en beleving. Een aanrader wat ons betreft – echte minpuntjes kunnen we niet vinden.

 

No results found.

Beschikbaar bij

No results found.

Wat is je leeftijd?

Wil je gebruik maken van de (welkomst) bonussen?

Welkomstbonussen en acties zijn alleen geldig vanaf 24 jarige leeftijd. Wij zijn verplicht om naar deze leeftijd te vragen. 

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!

Geen toegang

Je hebt aangegeven dat je onder de 24 bent, helaas kunnen we je geen toegang geven tot onze website.

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!