24+
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Valley of the Gods

Valley of the Gods start met een beperkt speelveld, waarbij wins vergrendelde posities vrijspelen en het feature start.

4 / 5

Betsimpel.nl » Spellen » Free Games Series » Valley of the Gods
Pluspunten
  • Een leuk spel voor de beginnende speler.
  • Ieder winnend spel heeft animaties en kan het feature openen
  • Frequente feature toegang
Minpunten
  • De symbolen zijn moeilijk van elkaar te onderscheiden – er hadden wat meer kleurnuances in mogen zitten
  • De animaties maken het spel trager
  • Beperkte features
  • Geen wild symbolen of symbool met andere functie
  • Hoge volatiliteit – hoewel het spel anders doet aanvoelen

Valley of the Gods start met een beperkt speelveld, waarbij wins vergrendelde posities vrijspelen en het feature start.

Valley of the Gods heeft op het eerste gezicht veel weg van een Book of … Echter, schijn bedriegt, het is een heel andere opzet. Het spel start in een 5×5 matrix waarbij een aantal posities door scarabees vergrendeld zijn. Een scarabee is een Egyptisch siervoorwerp, meestal in de vorm van een amulet of zegel in de vorm van een heilige pillenkever (Scarabaeus sacer).

Basisspel

Het speelveld is in beginsel een + vorm in de matrix.

Valley of the Gods heeft 3.125 winlijnen, aaneengesloten van links naar rechts. Uiteraard gelden deze winlijnen voor de situatie waarin alle scarabees vrijgespeeld zijn; de matrix van 5×5 volledig met symbolen gevuld is. Winsten worden gerealiseerd van 3 of meer gelijke symbolen op winlijn.

Op het moment dat er een win gerealiseerd wordt, kruipen gouden scarabees naar nog vergrendelde posities en laten deze exploderen. De vrijgekomen posities worden opgevuld met nieuwe symbolen die wederom tot een win kunnen leiden. Zijn alle vergrendelde posities weggespeeld, dan start het feature spel – de scarabee collecties.

Het feature spel wordt gestart met een multiplier (winstvermenigvuldiger) van x2, en 1 extra leven.

Blauwe scarabees

Blauwe scarabees verzamel je aan de linkerzijde van de matrix. Iedere keer als je 5 blauwe scarabees verzameld hebt, wordt de multiplier met +1 verhoogd. Deze multiplier geldt voor alle winsten in de spelronde.

Rode scarabees

Rode scarabees verzamel je aan de rechterzijde van de matrix. Iedere keer als je 5 rode scarabees verzameld hebt, krijg je een extra leven. Dit extra leven wordt automatisch ingezet in de spelronde op het moment dat er geen winnende combinatie verschijnt en de spelronde eigenlijk ten einde zou zijn.

Onze aanbeveling

Yggdrasil blinkt uit door graphics en animaties. Deze zijn ook in Valley of the Gods goed uitgevoerd. Het spelverloop is anders dan je gewend bent, maar hierdoor ook laagdrempelig. Voor ons toch een mooie score 4/5

 

No results found.

Beschikbaar bij

No results found.

Wat is je leeftijd?

Wil je gebruik maken van de (welkomst) bonussen?

Welkomstbonussen en acties zijn alleen geldig vanaf 24 jarige leeftijd. Wij zijn verplicht om naar deze leeftijd te vragen. 

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!

Geen toegang

Je hebt aangegeven dat je onder de 24 bent, helaas kunnen we je geen toegang geven tot onze website.

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!