24+
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vegas Night Life

Welkomstbonus via Betsimpel.nl

4 / 5

Betsimpel.nl » Spellen » Beginnende speler » Vegas Night Life
Pluspunten
  • aantal winlijnen: 20
  • minimale inzet: €0,20
  • maximale inzet: €100
  • volatiliteit: laag
  • RTP: 96%
  • progressieve jackpot
Minpunten
  • de vrije spelen worden te snel automatisch afgespeeld

What happens in Vegas, stays in Vegas!

We gaan naar de entertainment hoofdstad van de wereld voor een geweldige avond uit!

Focus op het nachtleven in Vegas

Vegas Night Life is een videoslot met 5 rollen en 3 symbolen per rol in zicht met een Instant Win-functie, gratis spins en een Cash Stacker-functie met Mini Jackpot, Midi Jackpot en een progressieve Mega Jackpot. De game is gevuld met de bezienswaardigheden en geluiden van Vegas by Night.

vegas night life netent base game

Hoe Vegas Night Life te spelen

Naast de reguliere winsten in het hoofdspel, geeft Vegas Night Life je ook de kans om te winnen in tal van bonusfuncties en natuurlijk is er de progressieve jackpot van het spel!

vegas night life base game win with wild

Wild-symbolen

Wild-symbolen kunnen als enkelvoudige symbolen of gestapelde symbolen in het hoofdspel en gratis spins verschijnen en alle symbolen vervangen, behalve Scatter-symbolen.

Functies

3 Scatter-symbolen die overal op de rollen in het hoofdspel verschijnen, veranderen in Pick Me-symbolen en activeren een van de bonusfuncties. Extra Scatter-symbolen verhogen de beloningen in de bonusfuncties. Om een ​​Bonus Feature te activeren, kiest de speler een van de Pick Me-symbolen.

3 SCATTER SYMBOLEN PICK ME FEATURE VEGAS NIGHT LIFE

Er zijn 3 verschillende bonusfeatures:

 • Cash Stacker feature
 • Free Games feature
 • Instant Win feature

Free games feature

Vegas Night Life biedt je ook de mogelijkheid om gratis spins te krijgen. Het aantal toegekende gratis spins is 5, 10 of 20, afhankelijk van het aantal scatter-symbolen dat op de rollen landt. Tijdens gratis spins worden alle winsten vermenigvuldigd met een x3-multiplier.

5 FREE GAMES VEGAS NIGHT LIFE

Cash Stacker feature

In de Cash Stacker Feature kunnen alleen Cash Stacker-symbolen op de rollen verschijnen. Elk Cash Stacker-symbool dat op de rollen in de Cash Stacker-functie terechtkomt, krijgt een willekeurige waarde van 0,25 tot 15 keer de inzet toegewezen, wordt verplaatst naar de laagste onbezette positie op de rollen en blijft daar totdat de Cash Stacker-functie eindigt.

VEGAS NIGHT LIFE CASH STACKER FEATURE
Iederer rij vol cash symbolen zorgt voor een hogere multiplier.

De Cash Stacker-functie begint met 3 spins en het aantal spins wordt gereset naar 3 telkens wanneer een of meer Cash Stacker-symbolen op de rollen landen.

Wanneer rij 2, 3, 4 of 5 is gevuld met Cash Stacker-symbolen in de Cash Stacker-functie, worden de waarden die zijn toegewezen aan alle symbolen op de rij vermenigvuldigd met respectievelijk x2, x3, x4 of x5.

Progressieve Mega Jackpot

 • 7 Cash Stacker symbolen op rol 3 levert de progressieve Mega Jackpot op!
 • 6 Cash Stacker symbolen op rol 2 of 4 levert respectievelijk een Mini Jackpot van 10 keer de inzet of een Midi Jackpot van 30 keer de inzet op.
MINI JACKPOT VEGAS NIGHT LIFE
Mini Jackpot op rol 2

Instant Win feature

In de Instant Win-functie wordt de speler beloond met een willekeurige winst van 7,5 tot 250 keer de inzet. De winst wordt een of twee keer met 2 vermenigvuldigd als de instant Win-functie is geactiveerd met respectievelijk resp. 4 of 5 Scatter-symbolen.

VEGAS NIGHT LIFE PICK A WIN 750

Jackpot

De huidige jackpotwaarde voor elk type jackpot wordt te allen tijde weergegeven in het hoofdspel, in gratis spins en in de Cash Stacker-functie. De Mega Jackpot is een progressieve jackpot, waarbij elke keer dat het spel door een speler wordt gespeeld, een deel van de inzet wordt toegevoegd aan de Mega Jackpot.

Conclusie

Ga naar Las Vegas en zie welk fortuin je te wachten staat! De Cash-Stack feature is een leuke Lock & Win variant. Teleurgesteld ben je af en toe als je met 3 scatter symbolen “slechts” een geldwaarde krijgt middels het Instant Win feature en geen feature mag uitspelen. Het free games feature wordt overigens te snel afgeraffeld naar onze mening.

 

 

No results found.

Beschikbaar bij

No results found.

Wat is je leeftijd?

Wil je gebruik maken van de (welkomst) bonussen?

Welkomstbonussen en acties zijn alleen geldig vanaf 24 jarige leeftijd. Wij zijn verplicht om naar deze leeftijd te vragen. 

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!

Geen toegang

Je hebt aangegeven dat je onder de 24 bent, helaas kunnen we je geen toegang geven tot onze website.

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!