24+
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wolf Gold

Wolf Gold van Pragmatic Play is gebaseerd op het zogenaamde Coin Respin Feature.
Pluspunten
    • Coin respin feature
    • Free games series
    • Jackpots
Minpunten
    • Aantal slechte vertalingen in spel
    • Geen mogelijkheid om winsten in te zetten in een gok/risico/verdubbelaar

Basisspel

Het basisspel van Wolf Gold wordt gespeeld op 25 winlijnen in een 3×5 matrix. Winsten worden gegenereerd bij aaneengesloten symbolen op een van de 25 winlijnen van links naar rechts, startende vanaf rol 1. Er zijn 8 verschillende symbolen die een prijs vertegenwoordigen. Daarnaast is er een WOLF als wild-symbool, een SCATTER-symbool en een geld-symbool.

Wild-symbool

Het WOLF wild-symbool neemt de waarde aan van ieder ander symbool, met uitzondering van het scatter-symbool en geld-symbool.

Scatter-symbool

Het scatter-symbool activeert bij 3 in zicht een serie van 5 vrije spelen. Scatter symbolen komen enkel voor op rol 1, 3 en 5.

Tijdens de serie vrije spelen, draaien de rollen 2, 3 en 4 als een groot symbool, in plaats van 9 kleine symbolen.

3 scatter-symbolen in zicht tijdens de serie vrije spelen, verhogen het aantal vrije spelen met 3, zonder limiet.

GELDSYMBOOL

Op iedere rol zijn geldsymbolen aanwezig, waarvan de waardes willekeurig bepaald worden. Het betreft een getal, of verwijzing naar een van de 3 jackpotten.

Komen er 6 of meer geldsymbolen in zicht, dan wordt het Coin Respin Feature gestart. Eerst worden alle normale prijzen uitbetaald en dan verdwijnen de symbolen anders dan het geldsymbool. De speler krijgt 3 respins en het speelveld bestaat uit 15 vakken. Indien er tijdens een spin een nieuw geldsymbool verschijnt, wordt het aantal respins weer opgehoogd naar 3. Lukt het de speler niet om binnen de 3 respins een nieuw geldsymbool te draaien, dan eindigt het Coin Respin Feature. De totale waarde van de munten wordt dan bij elkaar opgeteld en uitbetaald. Is het scherm volledig gevuld met munten (15) dan eindigt het Coin Respin Feature ook.

JACKPOTS

Wolf Gold heeft 3 verschillende jackpots: Mini, Major en Mega. Iedere inzet heeft zijn eigen jackpot niveaus (hoe hoger je inzet, hoe hoger de jackpots). De jackpots kunnen gewonnen worden gedurende de Coin Respin Feature – waarbij de geld-symbolen ook Mini, Major of Mega kunnen aanduiden.

Het Coin Respin Feature is een aantrekkelijk feature. Door dit te combineren met het feature van een serie vrije spelen, is er veel afwisseling in Wolf Gold. Het uitspelen van de vrije spelen met een groot symbool op rol 2, 3 en 4 maakt het ook een andere beleving. Het spel voelt makkelijk en toegankelijk aan.

Onze aanbeveling

Wij vinden Wolf Gold van Pragmatic Play een leuk en attractief spel. De mogelijkheid om jackpots te winnen gedurende het coin respin feature is top! Hierdoor is het wel een grillig spel met langere periodes zonder noemenswaardige wins en daarna de kans op een klapper …

No results found.

Beschikbaar bij

No results found.

Wat is je leeftijd?

Wil je gebruik maken van de (welkomst) bonussen?

Welkomstbonussen en acties zijn alleen geldig vanaf 24 jarige leeftijd. Wij zijn verplicht om naar deze leeftijd te vragen. 

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!

Geen toegang

Je hebt aangegeven dat je onder de 24 bent, helaas kunnen we je geen toegang geven tot onze website.

Vul uw leeftijd naar waarheid in. Hiermee bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent en dat u zich bewust bent van de risico’s bij gokken. Gokken kan verslavend zijn, Wat kost gokken jou? Stop op tijd!